.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    ем да явно не мисля .. вече е късно да се мисли : )

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    UFOs ако си момче най-вероятно никога няма да го проумееш.
    По темата: Момиче иди на лекар и самичка. Няма да те изяде. Моли се да не е нещо сериозно. В този момент най-малко за лекаря трябва да се тревожиш !!!
    Това е проблема,проумявате го,но го правите..ужас някои хора въобще не мислят..
    Ти па... Не ни поставай под общ знаменател. :P
    Ами lazzza малко по малко... Опитай да ядеш плодове, защото не би трябвало да ти причинят голяма тежкост. Ама не се насилвай, за да не повърнеш и малкото, което си изяла.

ще опитам .. аз вече изядах ена фафла ;dd и ми стана тежко обаче не я поварнах (sun) mersii

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблеми с храненето

Цитирай Първоначално написано от lazzza
    zdraweite [sun]] .. pisha za pruf put w takowa neshtu i mi e malku pritesneno .. ;DD ta imam problem i toi e sledniq : znachi wsichko zapochna okolo predi 4-5 meseca,zapochnax da powrashtam nasila i ne qdqx s dni .. SPRQX i zapochnax da se xranq normalno.No eto che ot okolo 1 sedmica sled kato qm nezawisimo ot wremeto [sutrin,obed,wecher] sled towa powrashtam .. stawa mi loshu i powrushtam xranata .. sichko koeto sum izqla : ( weche ne go prawq nasila ili neshtu podobno .. :S ujasno e .. sled kato wsichko sfarshi pochfam da trepera i sum spr iznerwena .. sled okolo 1 chas ispitfam glad i utiwam da qm no f edin moment ispitfam otwrashtenie ot xranata i spiram da qm .. f powecheto sluchai ne useshtam glada, sluchfalo se e da ne qm 1-2 dena :/ .. chustfam se ujasno molq wii ako nqkoi znae neshtu pomognete mi ;( MErsi predwaritelno ..

т.7 от правилата

хайде още една побъркана анорексичка.......добре дошла.....
    hottie

hottie
    Guest
    честно казано не бих посмяла да ти поставя диагноза. Знаеш към кого да се обърнеш, но това си е на чисто психическа основа при теб, може би ти трябва един добър психотерапевт, за да решиш проблемите с майка ти

Мега фен Аватара на Mi6inka
    като за начало ще е по-добре,да се лигавиш по-малко като говориш за това.... Осъзнай се малко,това е сериозен проблем и ако го караш така незнаеш докъде може да стигнеш!ТОВА ти е ЗДРАВЕТО.Грижи се за себе си.

п.с. Що за майка имаш?...Всъшност ,явно не си достатъчно убедителна ,за да ти повярва.Ако види че наистина си притеснена от това,което се случва с теб,няма как да не се притесни и тя...

ем не просто не обичам да приемам чак толкова сериозно нещата . а и съм си лигла откакто съм се родила . но в този случай не е лигавене а е наистина проблем .. и се пак мерси на всички които ми помогнаха =]

Отиди на лекар и кажи какво е станало. Дори и да си сама ,пак ще ти помогне - дори да не е сериозно ще те накара да се почувсташ по-спокойна.

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

ммм да аз вече съм го решила - утре отивам =]

оф не издържам вече . изнервям се от всичко ( включително и от музиката ) от абс. всичко .. :X:X мисля само как да ям а когато отида и видя храната ми се отяжда .. знам че трябва да отида на лекар но до тогава .. кфо да правя не издържам абсолютно никой скарах се с почти всички .. рухвам : (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си