- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Личи ли ви, че сте правили секс? /за момичета/
Не само при 1-я път. Винаги се познава дали някой преди броени минути е правил секс.
А е личи си е ...
С един съученик разбрахме кога
бяха отворени поне 30% от момичетата в класа ни ...
И по походката си личи,
и по изражението и по начина на общуване
Не си мислете, че не се забелязва![]()
Абе не знам, ама като питам сестра ми която е на 12 дали знае, че не съм девствена, тя ми каза "Да, отдавна, то си личеше"![]()
мит![]()
Аз не твърдя че...луфта се получава от секса,четете внимателно![]()
Точно така. Многото секс стяга влагалищните мускули, а не ги отпуска. При редовен секс една жена е по-стегната.Първоначално написано от hottie
Е ако са имали полов акт с кон може би ходят разкрачени даПървоначално написано от BeBuLs
![]()
Само аз ли незнам кво е луфт![]()
![]()
![]()
А иначе мисля че си ходя нормално и се държа нормално и не ми е залепена неонова табела на челото,че съм правила секс![]()
Най-просто казаноПървоначално написано от BlackWings
"луфт" е разстоянието между четала![]()
Има жени на които краката им са по-отворени..
как да го кажа.. по раздалечени 1 от друг![]()
Ти да не би да имаш влагалищни мускули, че да разбираш толкова?Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Всички, с които съм спала, твърдят, че като цяло ми се променя излъчването след това, отминава след най-много час. Но определено не ходя разкрачена![]()
А това за влагалищните мускули - истината е, че няма никакво значение колко често прави секс едно момиче, всичко е до организма![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
Ами нали на някой момичета след като правят секс вървят по разкрачено[/quote]
lellel... uajs slez na zemqta molqte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе да си го кажеме - има си доста кривокраки жени....природа кво да правиш..Първоначално написано от zero
Vyrvqt kato pateta liПървоначално написано от BeBuLs
xaxaxa ujas
![]()
глупости на килограм. Ходели по-разкрачено...![]()
На мен ми личи малко след секс, ако е било нещо 'опустошително' диво... краката ми затреперватАма това е само за 30-50 мин, после ми минава.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аха , ясно , благодаря че ми пояснихтеПървоначално написано от Minerva
![]()
Казва се трoтоарна кукона , не курва![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
tz tz ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
а с извинение ква е тая тъпа темаличи ли ви не ви ли личи..при всеки е различно,кво толко има за питане...божее///
[!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]
ми може би по луфта ама има някой момичета които са по-слаби и пак иман луфт
На мен ми личи , щото ставам по-спокойна , гледам на света по -добре , добричка съм ....![]()
ами първия път ми беше..странно...смеех се,плачех..смесени чувства и да определено ходенето беше трудно а сядането невъзможно!![]()
но сега не мисля,че има нещо по което си личи...прическа? не,аз така или иначе съм си рошла...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Луфта, до колкото знам, не се проявява само от секс. Имам дори няколко приятлки, които са със сериозни луфтове, предшествен фактор, който е че са телесно слаби! Естествено, може и да има и фактор нимфоманки, но това се проявява с времето...Първоначално написано от InDo
:P
Та това е засилено при някои слаби момичета, при други не... ГЕН !
А разкраченото вървене - е, ако си правила 3-ка, в близкия половин час няма, как да си стабилна![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз съм забелязвал една все едно неможеше да си стой на задника.И после като питах приятеля и се оказа че преди малко я ......![]()
Може да не ти личи физически... На мен на пръв поглед нищо ми нямаше,но примерно майка ми веднага усети.. още като ме видя и каза "Изглеждаш ми странно-променена..." Не се сети за какво става дума,но усети,че има нещо... мооже би самото ти излъчване![]()