- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Личи ли ви, че сте правили секс? /за момичета/
Първоначално написано от BeBuLs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
A we tfa sa pulni prostotii anoreksi4kite kato imat ogromen luft tfa da ne zna4i 4e sa gi skusali ot ebane! Prosto si ima dewstweni momi4e koito prosto sa slabi4ki i imat po golqm luft kakto ima i ob6testweni kurwi det gi minawat na den po nz kolko puti i nqmat luft.....Tfa si e do strukturata na tqloto ..pri wsqko momi4e e razli4no![]()
Ами нали на някой момичета след като правят секс вървят по разкрачено[/quote]
хахтова попринцип важи само за аналния секс
Че личи ви.. самото ви държание и излъчване е друго![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
...ne mi lichi nito po dyrjanie nito izlychvane nito razkracheni kraka....xhaxhah![]()
![]()
![]()
освен по доволната усмивка на лицето по друго не съм забелязала да ми личи
хахПървоначално написано от YoAnNkA
това попринцип важи само за аналния секс[/quote]
При аналния секс личи най-много при сядането.Не винаги обаче!
От какво да личи? Единствено, ако забележиш някакъв особен блясък или нещо такова - по друго едва ли!
zavisi s koi sam go pravilaako e s chovek na koito mnogo darja i e bilo neshto poveche ot sex da opredeleno mi lichi
![]()
мен на челото ми го пише![]()
по доброто настроение , но това го познават само хора които ме познават много добре
Еми попринцип след първия път си адски весел но няма начин да видят хората че си ебана ако сама не кажеш.Ама след другите пъти се получава луфт аз имам луфт 2 пръста но тва не значи че съм курва![]()
![]()
![]()
направо по темата - не
поне не съм забелязвала да личи на мои приятелки .. пък ще видим при мен как ще е![]()
![]()
абе това за луфта не е вярно и аз си правя секс ама нямам луфт то ако беше така всички жени на света щяха да ходят кат патки разкрачени.стига с тея митове и легенди
Личи ми, говоря в продължение на два часа нормално с всички, не се карам с никой, не крещя ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
така значиаз съм висока и имам така наречения "луфт"
обаче както каза незнам си кой си това е много тносно,защото например аз си го имах и преди да правя секс... за това че....е не сеедно ако те лашкат секи де по няколко пути предполагам че ще е нормално да ходиш като каубой
![]()
![]()