Аз мисля ,че трябва да съчетаеш облеклото си с неговото.Като неговото естествено е водещо.Според мен ще е добре,ако го оставиш той да изпъква пред теб ,защото все пак това е неговия бал,а не твоя.Но това не значи ,че трябва ти да си незабележима,трябва да се допълват облеклата-като стил,цветове и тнт.Не може той да е изтупан с вратовръзките му,с всичкото му ,а ти да се лепнеш с тениска и маратонки .Или обратното - той по-спортно ,пък ти с бална рокля.ако смята да заложи на нещо по-класическо като кройка- и ти трябва да направиш същото(примерно с по-изчистена ,но ХУБАВА рокля,не колкото да отбиеш номера .Все пак от всички момичета е избрал тебе за дама - трябва да го представиш подобаващо.Ако е избрал нещо по-раздвижено,може да си позволиш по-интересни модели,аксесоари .. И също смятам ,че не трябва да прекаляваш с грима и прическите ,защото все пак си 10 клас и ще изглеждаш супер ,ако си по-естествена.Пък и всички ще бъдат нагримосани до ушите. а и не те съветвам да залагаш на много нестандартни неща,защото според мен ти трябва да допълваш гаджето ти ,а не да го караш да изглежда като твой аксесоар.Обезличаваш го по тоя начин ,а това трябва да е неговия ден . Много се отплеснах ,но се надявам да съм помогнала. Пожелавам ти късмет и приятно прекарване.