.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Пловдив

Кажете ми какво мислите, дайте ми съвет

Ima edno mom4e ot moeto u4ili6te ,koeto az mnogo haresvam I taka toi,kogato me vidi me gleda,razbira se i az nego ... I oniq den otivah kam 4e6mata da piq voda i ,kogato stignah do tam vidqh 4e v majkata wc be6e toi i az go poglednah usmihnah se i posle se zasmqh i toi taka napravi Dneska varvi sre6tu men v koridora v school ,i nz kakvo me nakara da mu pogledna onaq raota, i posle go poglednah v liceto ,i se usmihnah leko ii toi me gledashe ama nz kvo da pr mn iska da se zapoznaq s nego ama .... nz . 6toto i dr pat ,kogato nie imame fizkultura i te imat s nas 4as ,i vseki pat me gleda kato vliza da se preobli4a i kato izleze abe vseki apt ,kogato me vidi dokaot me otmine Daje ponqkoga az otklonqvam pogleda si ot nego ,6toto me gleda i az se pritesnqvam ... I ne moga da razbera.. zashto vseki pat kato me vidi me gleda? Haresva li me ili pone ima li nqkakav interes kam men ? Pls kajete mi

заглавията се пишат на кирилица (т. 7 от правилата )
    Хоти

Град
    Destanation unknown ((:
    Що всеки път като те види и те гледа ? Може би защото зяпаш х*я му ?!

Град
    MAINA Town
    Ми.. заговори го.. запознай се с него..

I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
    Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    imate 2 varianta spored men:
    1.da si zatvori o4ite kato se razminavate,ta da ne se pritesnqva6
    2.da si zatvori o4ite kato se razminavate,ta da spre6 da se 4udi6 za6to te gleda

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zagovori go nqkoi put,ili my namigni,napravi ne6o,moje6 da my zeme6 skype ot nqkoq ob6a poznata ili da nakara6 nqkoi da te zapoznae s nego,moje bi te har.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Можеш да спреш да гледаш х*я му и да се смееш , така и той ще спре .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Ми по скоро да има инт , щото ако те харесва е ебаси повърхностния ... Ми кфо отиваш и му казаваш '' Здрасти аз съм там Грозданка ''или както се казваш и така ... Колко ли сложно ще да е ...
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Кажи му нещо ти..Накрая само с харесването ще си останеш
    Stay up all night with the stars *

Re: Kajete kakvo mislite ?Daite mi nqkakav savet!

Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    Ima edno mom4e ot moeto u4ili6te ,koeto az mnogo haresvam I taka toi,kogato me vidi me gleda,razbira se i az nego ... I oniq den otivah kam 4e6mata da piq voda i ,kogato stignah do tam vidqh 4e v majkata wc be6e toi i az go poglednah usmihnah se i posle se zasmqh i toi taka napravi Dneska varvi sre6tu men v koridora v school ,i nz kakvo me nakara da mu pogledna onaq raota, i posle go poglednah v liceto ,i se usmihnah leko ii toi me gledashe ama nz kvo da pr mn iska da se zapoznaq s nego ama .... nz . 6toto i dr pat ,kogato nie imame fizkultura i te imat s nas 4as ,i vseki pat me gleda kato vliza da se preobli4a i kato izleze abe vseki apt ,kogato me vidi dokaot me otmine Daje ponqkoga az otklonqvam pogleda si ot nego ,6toto me gleda i az se pritesnqvam ... I ne moga da razbera.. zashto vseki pat kato me vidi me gleda? Haresva li me ili pone ima li nqkakav interes kam men ? Pls kajete mi
    moje bi hormonite deto te tresat

Град
    Пловдив
    ами сега един дето го познава ми каза,че му нямал скайпа и гледал всяко момиче така постоянно И аз го питах дали би се запознал с мен и това момче ми каза че 98% не би се запознал с мен Оффф нз кво да правя .. И не му гледам хуя постоянно ,а само днеска беше,ей така по инерция,не съм искала

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    ХахАа...
    ------------
    Сигурно е забелязал, че не спираш да го гледаш и е започнал да проявява интерес към теб.
    Туко виж му излезе късмета.

Ох имаш шанс. Заговори го.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

ти си 8 клас,а той кой клас е
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Най вероятно това ще е отговора
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Пловдив

..............

ами тои е 11 или 12 клас ама мисля че 12 клас ... виж по-нагоре кво бях писала

О боже... начи заеби да те е харесал за гадже. По- скоро ше иска да те тресне и ше те зареже.

Град
    Велико Търново
    според мен пък,поискай скайпа му от някоя приятелка с която се познават и му пише нещо в скайп.Дори едно здравей с може да свърши работа! успех
    Руса кукличка

e macka deistfaii .. poweche ot qsnu e che ima neshty kym teb nai -malkoto si mu simpatichna :] ne chakai toi da te zagowori - dawai smelo i budi purwa nishtu che si jensko ;DD .. tfa beshe grubo .. whatever as te suwetfam da otidesh da se zapoznaesh s nego ili pone da razberesh po nqkuf nachin skype my [ot nqkoi ot negowiq klas naprimer]] ii da pochnete da se zaribqwate ;] .. ae uspexx

Град
    Дълбините на канала :D
    чекай не разбрах...гледала си го докато е бил у кенефа?

Хаха, не тя е минала, а той сигурно е седял на вратата.

mislq 4e toi im nqkakvi simpati... ako moje da mu nameri6 skype 6te e dobre =]
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си