- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Детски истории, ама може и да помогнете..
Таа октомври се преместих в нов клас ..
Миналия месец дойде още едно момче ..
как да се изразя харесвам го ноо не чак до такава степен. Проблемът е че преди това се бъзиках с доста от момчетата в класа ии сега не ми се вярва да се получи нещо ако му кажа на този новия че го харесвам. Смисъл бях направила няколко намека и той разбра за какво става дума обаче си мисля че бях прекалено ясна![]()
Останалите са невероятни клюкари и няма начин каквото и да кажа да не разберат всички 7ми класове то ест моя и другия![]()
Ако му кажа ме е страх че той ще каже нещо и пак ще почнат да се хилят ония и женските пак с тия подли въпроси пфффне че ми пука много обаче ме поставят в неудобни ситуации и се дразня като си казват разни неща точно под носа ми
не мога да ги игнорирам
искам да подчертая че не ме е срам да кажа какво мисля и чувствам независимо от последиците!!
и сега въпроса мислите ли че изобщо има някакъв шанс дори минимален? да рискувам ли или прекалено много надробих и е достатъчно
п.п. забелязала съм че ме гледа от време на време ии прати един негов "приятел" да ме пита дали го харесвам отначало опитах да отрека обаче не стана и за да му затворя устата му казах че вече не го харесвам..![]()
![]()
Седни с въпросното момче и си поговорете .Въпреки,че сте малки и той може да не те разбере![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
namekni my,4e go har,n6 ne gybi6 i ne trqa da ti puka,kvo mislqt drygite,ili govorete nasame ili izleste nqkoi put,riskyvai,moje ne6o da se poly4i,a i 6om toi e pomolil negov fr. da te pita dali te har.,moje bi izpitva ne6o kum teb
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми ние само в даскало разменяме някакви неориентирани погледи ..
а той никога не е сам не мога да му каза ела да поговорим..![]()
Прати му смс или бележка по време на час![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
абе незнам все още не мога да се абстрахирам от един друг "случай" в предното даскало.. преследва ме като кошмар
![]()
![]()
Ако си правила намеци на останалите момчета от класа преди той да дойде.. Първо ще излезе, че си несериозна. Второ, могат да те оприличат на курва. : ) Просто защото се мяташ на всеки.![]()
![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
оо не се мятам.. ясно е че беше абсолютна шега.. макар и малко да го разбраха
Тия детски истории "харесвах го, ама вече не", "срам ме е да му призная" и т.н. са много тъпи. Ако не превъзмогнеш срама и притеснението има възможност някоя друга да те изпревари и после ше се чувстваш много по- гадно.
п.п. казвам го от опит и аз съм бил същия спекльо на тези години.
ама не ме е срам.. просто съм много резервирана в този случай какво ме спира не мога да разбера![]()
Еми при тва положение надали някой може да ти помогне.
Сама трябва да се справиш с пречките.
като се изясня малко пак ще пиша щото много ми е "мътно" сега ..
Еми, кофаджийке, това, че никога не е сам, трябва да ти говори зле
![]()
мхм зле..
не е ли по-зле да си мълчиш като гъз и после да се тръшкаш че не си успял..веднъж се живее .. ако си мълчиш само губиш ..
и какво общо има факта че съм от кофата?![]()
Ми нищо, просто се обръщам.
В мисълта ми беше, че като никога не е сам и се опиташ да го отделиш, може да потръгнат клюки.
1-vo!!! ne se vliqi ot xorata... kakvo 6teli da kajat i pro4ie...
2-ro napravi tova, koeto surceto ti kaja i
3-to ne mu misli mn mn![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Наистина трябва да си поговорите с въпросното момче.