- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели
Имате ли най-добър приятел от противоположния пол? Гаджето ви познава ли го? Ревнува ли ви от него?
![]()
Имам, да. И приятелят ми ревнува, да. Отврат.![]()
![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
da am nqqm tochno gadje inache taq macka det zaribqqm qko se nervi![]()
![]()
Имах и да, приятеля ми ревнуваше . Пътищата с най - добрия ми приятел се разделиха , вече почти няма как да се чуваме и виждаме. А приятеля ми е много щастлив от този факт![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Да най-добрият ми приятел е момиче![]()
![]()
![]()
И нямам жовотно
(гадже) което да ревнува от този факт
![]()
![]()
Get what you can and never get back
+1 сега бившата ми иска да сме само приатели аз са съгласих пак тя ква била работата исак пак да сме заедно...Първоначално написано от joro1234
Дам Имам![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да имам...кат братче ми е...бившия ми не ми даваше да се виждам с него,дееба и нещастника.
да имам и приятелката ми не я познава поне не лично разказвал съм и за нея и мисля че не ревнува от нея поне досега не го е показала по никакъв начин
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Imah takyv priqtel, s koito do den dneshen znam, che moga da spodelq vsichko i moga da polucha udachen syvet, no veche ne se vijdame tolkova chesto, kakto edno vreme. Toi otide da uchi v Sofia, az - v Blagoevgrad i pytishtata ni se razdeliha. I istinata e, che smelo moga da potvyrdq, che gadjeto mi ne revnuva sega, nito predi e revnuval ot nego, a e strashno revniv. Kogato vednaj predi go popitah dali moje da otida na kafe s nego, toi otgovori, che e glupavo da go pitam, zashtoto ot neshtata, koito znae za nego i men, nqma pravo da ni razdelq. Bqh ujasno shtastliva.
emi ima edno mom4e,toi e edin ot biv6ite mi,no sme si mn-dobri fr i mai pak 6e se subirame,gadjeto mi nz za nego,prosto nqma,za kvo da revnyva,ako iskam da sum s biv6iq 6e my go kaja v o4ite![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ami imam i gajeto mi revnuva no se starae da ne go pokazva za6toto znae 4e nai-dobriqt mi priqtel mi e kato brat
Is everybody going crazy?!?
ami ne moga da kaja 4e imam tpo4no nai-dobur priqtel... neka da kajem 4e ima prosto dobur... gadjeto mi znae za nego... te daje sa v edna kompaniq.... ne revnuva, mom4eto e mn svqstno![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Имам.Ревнува малко....
и аз съм така :PПървоначално написано от Axe_vs_Sword
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз съм се отчаяла тотално от всичко и всички.
Как, подяволите, искам да си имам едно момченце ей така само за приятел, а то все не става и не става...
Попринцип имам едно приятелче (едно единствено) и то благодарение на това, че се познаваме от 3 годишни и просто някак си не можем да гледаме един на друг като на потенциални половинки...
И аз бях така. Мойта ревнуваше доста, но си и траеше.Първоначално написано от ivakavlad
Don't tell me what I can or can't do !
Имам най-добър приятел. Гаджето ми го познава , защото сме и тримата в една компания... и не ревнува. Даже много се уважават и се разбират чудесно. Изобщо не ми прави проблеми да излизам само с най-добрия ми приятел и дори понякога се радва, защото той самия е пристрастен по някой въпроси и не може да ми даде безпристрастен съвет.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ами по принцип имам най - добра приятелка момиче,но няма кой да ме ренвува сега иначе е имало такъв случай ..... и зарязах тая с която ходих.Приятелството на първо място![]()
Имам .. да .. значи .. те са 3ма .. и гаджето познава само 2ма от тях![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
imam nai-dobyr fr da...i za shtastie priqtelqt mi ne revnuva ot nego.Edin pyt s friend-a reshihme da se pomaitapim..legnahme si gushnahme se i moq kato vleze(zashtoto beshe v drugata staq) pobesnq..a nie se spukahme da se hilim.Qvno momentno mu doide v poveche,no inache pone za tova nqmam problem...Interesnoto e,che imam samo 1 priqtelka i toi revnuva tochno ot neq...![]()
Аз вече нямам такъв, но приятеля ми има една много добра приятелка, която преди време не му е била само такава и да, ревнувам от нея и то ужасно много...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()