.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от darla
    ^ama za vas e gordost ako ste gi smenili tolkova,nali?!
    Еми не виждаш ли? То Сексита вече е забравила и имената... значи списъка е достаааа дълъг
    П.С Мразете ме, колкото си искате... винаги казвам това, което мисля...

И какво като съм имала много...да
    Адски много са,дори по няколко на веднъж. Кво ме дразните!
    Да не сподели мнение човек.
    Когато бях по-малка бях лудичка. Един след друг ги пробвах,с тоз,с онзи...срещи.
    Хубаво момиче съм,харесвана съм,не съм била отбивана никога и за това съм имала всеки,който пожелая!
    Лошо ли е просто,че съм имала и съм се възползвала от това си качество.
    Не знам...завиждате ли какво... Вече стана тъпо да повтаряте колко съм имала и че се гордея.
    Казвам,че щом не съм забелязала броят им,значи не е било важно.
    Не искам да ми пишат хора с 3-4 гаджета в живота им. Темата не е за 13 годишни,просто някой като traka, cherinka, Vutov, hottie и другите с опит може да влезе в положението.
    Айде разберете ме...писна ми да се поварям

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Да ти Завиждам ли? ... хахаххахаха да бе...
    Темата Не била за 13 годишни... еми аз съм на 10... съжалявам
    Да не ти пишат хора с 3-4 гаджета в живота им... Еми хубаво няма да ти пиша... аз имам само 1... и то ми е ПРЕ ДОСТАТЪЧНО...
    Еми тогава щом не се хвалиш защо по д*волите пускаш подобни теми... все едно са да пусна теми от рода на... "Спал съм с 1999 жени и не ги поня дори..." Това как би ти прозвучало? ...
    айде няма да пиша повече и без това нямам време за глупости...

е така...това че се правиш че пародираш,не значи че има ефект.
    Имаш едно гадже...не се вписваш в репертоара,няма за какво да даваш мнения
    А тези,които са в подобно положение са разбрали защо съм пуснала темата...няма за какво да се чудиш толкова.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Mnogo mi e int.. az sum na 20... i aide da ne sym se celuvala oshte ot 13..ama na 14h bqh.. znachi govorim za edno i syshto vreme...Kak mi obqsni ne gi pomnish...!?Nqkak typo e.. az moga da kaja neshta vse oshte dori za pyrviq,a i se vijdame s pochti vsichki i sme si fr.. taka vse edno si zacherknala opredelena chast ot jivota si i dadena lichnost...Problema ili che mn gi smenqsh ili che ne ti e pukalo gram za tqh.Pone kato gi smenqsh se postarai da zapomnish po neshto za tqh.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ae nqkoi da ne vliza s rega ti..napredi tolkos seriozna be6e , a sq si zela da zatupqva6 nqkoi biv6 da pi6e ot tvoe ime

Cruel Intentions

Аз съм напълно сериона!
    Не говоря за сега. Сега гледам да ходя с кадърни момчета и да излезе нещо.
    Мога да кажа,че от 2 години не съм имала връзка по-малко от месец...
    Всъщност...същата такава,не бих я приела за връзка,а просто за опит.
    Няма да забравя Ивчо,Иван,Даниел...Анастаси с...хора,които са оставили отпечатък в мен и си имат своята история.
    Други,които просто са били невзрачни и безинтересни...няма с какво да помня.
    Това е! Не съм виновна аз.

Нямам такива случай. Адски съм задръстена явно. Или нещо др ...

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    in my world!
    често казано нз дали и аз след време ще ги помня хората с които сме имали нещо даже за кратко...кофти ми е така ама дано да ги помня...нз мене ме е страх да не си забравя 1-вият нз на някоя случвало ли и се е?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от CrazyWitch
    Нямам такива случай. Адски съм задръстена явно. Или нещо др ...
    Е, спох не си единствена, явно и аз съм така
    I know I should stop believing ... !

Супер фен
    МИ помня ги всичките ... не са биле много и без това ...
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И аз съм на 19 , като запознанства-излизане-флирт и аз съм излизала с много момчета , но ги помня всичките до един , дори по хронологичен ред. Зодиите им помня даже ,и рожденните дни - не се бъзикам , и всеки си има история и е значел нещо за мен колкото и невзрачен и незначителен да е бил. И никога няма да изляза с някой, който ми е безинтересен и невзрачен като знам че ми е все тая за него и после ще го забравя. Просто съм си такава и за мен това е нормално.

macka normalno e kfo sq kratkotrasinite vrazju da se pozabraat i na men taka mi se e slu4falo pomna 4e sam se celuvala s nqkoi ama ne pomna to4no kak i kfo be6e stanalo poi4eto pati e bilo i na kuponi kfo ti puka ;]
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

И кфо от тва ?
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Град
    Paradise
    Помня ги. Почти дее... Само един не се сещам как беше, ама то е щот му виках по прякор и другото не го помня...

Град
    Destanation unknown ((:
    Записвай си

Ами всъщтност ми се е случвало да не позная и да не се сетя за едно момиче с което бяхме се занимавали.Докато се сетяяяя ...... голяма излагация стана

Помня ги всичките,сигурно щото си записвам...
    Ама и без списък ги помня де,смисъл самия човек и това,че сме били заедно.Иначе не помня подробности около връзката,кога,как,защо и т.н
    Но естествено има моменти,които не се забравят,със всеки един има поне един такъв
    Ноо важното е да помниш тези,които си струват,някои хора просто минават и заминават през живота ни и е тъпо това да го наричате бройкаджийство,като не е бил достатъчно интересн,че да го запомним кво да напраим?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди време имах период, в който се целувах с момчета без дори да сме излизали-танцуваме в дискотеката...и стане каквото стане. не се гордея с това. Никога не съм има помнила имената(а и с някои не сме се запознавали-целувка, танц, изпрати ме наблизо, но не и до дома и до там), а сега помня физиономиите на 2-ма от тия мимолетните(и то защото ги виждам из града). Тъпо ми е, че на село "зарибих" навремето едно момче, това му беше първата целувка, до ден днешен ме търси по телефона.....а аз оттогава вече бях срещнала мъжо и фактът, че целувах друг, а си мислех, че е Иво ми доказа, че тръпката ми към него не е мимолетна. Интересното е, че му казах да не ме търси, защото си имам гадже в Свищов, казах му, че се казва Ивайло и му казах с 2 думи какъв е......а ние бяхме излизали заедно 2 пъти и изобщо нямаше насока, че може някога да се получи нещо между нас......въпреки, че аз се влюбих от раз Явно излязох пророк.

по-гадното е, че не мога да забравя имената и лицата на двамата мъже, които са значели нещо за мен преди Иво. Ще ми се да ги забравя, да ги залича от миналото си и да не се сещам колко са ме наранили.......

П.С. С въпросните целувачи НИКОГА не съм имала връзка. Не съм искала да им давам телефон, да знам техния и до там. Бях наранена и исках да докажа, че и аз съм харесвана или за да се покажа, че не съм задръстената зубърка, за която са ме мислели...Сексита, от 11-ти клас насам се намирам за много хубаво момиче. Преди това бях малко пълна и с не особено високо самочувствие. А как става така, че мен никое момче н ме иска. Дори и Ивайло умолявах да тръгне с мен. Идват, свалят ме, усукват се, а като си отворя устата и заговорим на умна тема....до там. Бях 12-ти клас, когато решавах задачите на един по висша математика. След това не ме потърси, а уж много ме харесваше.........Много си патя от това, че съм умна и сериозна.

Явно момчето ти те оценява щом е с теб до сега. Аз лично не бих се уплашила,ако гаджето ми е такова умниче....хубаво е да си интелигентен.Особено ако си жена. А и ти си красива.
    Съчетанието много се цени.
    И аз много говоря понякога и правя забележки за правоговор и правопис на някои от гаджетата ми...но не съм забелязала да ги отблъсна.
    Според мен е нормално.

според мен си леко момиче
    Blab e golqma suharka pyk!

въй въй въй дот ХипХопРууул дот ком (роцк)

готино е като момичето е умно... писна ми от празни кукли деба

Не съм спала с тях за да съм лека...Малко не осмисляш какво казваш

Град
    Дълбините на канала :D
    как ше е леко момиче бе....ти смисъла знаеш ли?И все пак е почти на 20 и както тя каза е нормално да не помни некви с коит е ходила преди 4-5 години...аре ебаси сухарите сте...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, не съм цвете и определено на хората, които общуват с мен не им е леко. А и не мога да избягам от клишето-отличничка-зубърка-задръстенячка. А и причината, поради която Иво се дърпаше беше друга. Мисля, че пак го уплаших, защото бях доста настоятелна, той пък не беше в период, в който иска връзка(пак любовно разочарование). В крайна сметка в една дискотека го изнасилих(с език), после се обяснявахме и целувахме 3 часа пред дома(вече 4 години ни е традиция пред или във входа да водим важните разговори), после следва отстъп от негова страна, който завърши със спонтанна целувка на стадиона(от него) на 8-ми септември 2004. За мен той беше поредното момче, с което ще изляза и ще си прекарам добре. поне с тази нагласа отидох на срещата ни. Но само той си знае как ме плени. Никога не съм мислела, че ще се получи нещо сериозно. А и не исках. Исках просто да го имам. Беше си чист инат и женско самолюбие.....а виж до къде стигнахме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си