- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравям им имената
Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
За да не попаднеш - профилактично я питай как се казваш![]()
![]()
![]()
nicolepcd
кyрва искаше да кажеПървоначално написано от joro1234
![]()
иначе съм напълно съгласна![]()
Am I invisible because you ignore me?
Ми аз имената не ги помня веднага като се запозная с някои,ако ми направи впечатление питам 2ри път и се стремя да запомняИначе помня имената на всички момчета с които съм ходила или съм се забивала(мразя я тая дума),но това е защото предпочитам да опозная човека поне малко преди да имам нещо с него. С почти всички бивши не поддържам връзка,защото съм малко крайна и като ме наранят ставам злобна и за да не се изпокарваме грозно просто им казвам-тва беше повече не ме търси!
Според мен ако някой е бил дори и малка част от живота ти и ти е дал нещо ти искап или не го помниш...
Чисто се хвалиш ама карай..нямам сходни случки
хаха..еми момчето като не е било достатъчно кадърноПървоначално написано от Il_cavaliere_del_male
как ше го помни..
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз ги забравям, само умишлено.Задава ми се въпрос: Бившия ти се казваше (еди как си), нали?.. Отговор:Не познавам този човек.
Иначе ги помня прекрано с името, фамилията и адресаДаже честичко питам чичо ми Google, как се развива живота им
Някои и това не заслужават, ама просто помня като слон...
абсолютно вс си ги спомням .. . мила ами ти .. нзм сигурно са били БАЯ ...![]()
![]()
![]()
ми ко да ти кажа .. ВОДИ СИ ЗАПИСКИ -.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ами не ...
Едва на 16 съм и не съм ходила с много момчета. С 5-6 някъде.
Раничко е да им забравям имената и визията. Но.. има време.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Нямам сходни случки, имам добра памет за добро или лошо. Даже и да си изкарам някой от мислите за период от време рано или късно се сещам отново, че е съществувал.
Сетих се за решение.Ходи с момчета които се казват еднакво![]()
Как го питаш този Google ??? да взема и аз малко да го попитамПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да е с връзки и да има достъп до базата данни на МВР и да им гледа досиетата.Първоначално написано от MissBianka
![]()
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
[quote="Nadelina"]Pomnq absolutno vsqko momche v jivota mi, bilo to prosto za izlizane, za celuvki, za sex, pomnq gi mnogo dobre, vseki edin ot tqh ima svoqta istoriq.[/quote
и аз така!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
И аз пиша в гугъл понякога и гледам кое как е днес![]()
Гледай косата ми колко цвята смених, забеляза ли, нещо става.
Ако жена реши да избяга, първо косата й го издава.
След цветовете вече идва ред на мъжете и тях ги сменям.
След цветовете вече идва ред на мъжете и твоя е дошъл.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:872263ae
Разбирам те,и аз повечето не ги помня като име и как изглеждат![]()
има един период, където не ги помня..минават ми имена през ума, ама..след него си спомням всичките
![]()
Нямам такъв проблем и слава богу... и не мисля,че някога ще имамНе се забивам с всеки насреща...
А и за сега 2 имена не ме затрудняват особенокато едното е и настоящо.
Една умна идеяПървоначално написано от jambo_bs
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
помня всичко и всички ... дори по някога ми се чудят какви малки неща помня ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
не съм от момичетата, които са имали случки от сорта на "целувка или две и край". помня момчетата, с които съм била, защото те не са нито малко, нито много. важното е, че сега съм с точния човек, а спомените рано или късно избледняват