.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Подарък с панделка -- Развръзка!

Та ето какво се случи след като станах от пц-то в 23.30 и отидох да завършвам подаръка.
    2 пъти го опаковах, защото самата му форма е леко изкривена и се се получаваха някакви гадни чупки, които ме дразнеха. Накрая след като го опаковах за всеки случай направих една нова панделка и я взех в джоба на якето си, като много внимавах да не я спескам за да не получи някаква напълно неразбираема форма. След това сложих въпросния подарък:

в чантата си вече опакован и си легнах. Но не можах да заспя много лесно. Постоянно в главата ми идваха различни ситуации на това което може да се случи и не исках да си планирам какво ще кажа, или как ще постъпя, защото почти в 98% от случаите не се случва това което сме планирали, затова реших да оставя всичко на съдбата. Въртях се бая, дори ми потекоха няколко сълзи..
    На другия ден /т.е. днес/ станах и тръгнах в училище като цял ден сърцето ми туптеше доста по-забързано от обиновенно. Имах дори и класна по Български език и Литература /ЗИП/ и докато попълвах въпросите (понеже беше под формата на тест, а класната по БЕЛ /ЗП/ ще бъде под формата на Литературно-интерпретативно съчинение/ си мислих само за нея. След това 5тия час не го карах, защото ходих до цветарския магазин да закупя по-хубава панделка - направиха ми 2, които определено бяха по-зле от моята панделка и затова сложих моята, като седнах на стълбите и я сложих внимателно за да бъде здрави прикрепено:

Така всичко което се отнасяще за опаковането - изработката на пантелката и овиването с опаковъчната хартия беше направено от мен и по-важното направено от сърце
    Настъпи момента в който тя трябваше да дойде и да се случи тъй чаканото от мен събитие. Докато минаваше по дългия коридор, понеже аз бях в единия край а тя в дръгия и през главата ми минаха всички моменти които съм имал с нея, всичките 94 смс-а които съм и пратил за Лека нощ, думите които ми каза когато ме прегърна за 1ви път "Дай да си те прегърна" /това беше края на Ноември месец/ абсолютно всичко ми мина през главата за броени секунди и просто я гледах как вървеше и се усмихваше сладко. Когато дойде имаше лека прегръдка и ме пита какво правя... но понеже междучасията бяха намалени на по 5 минути и всичко трябваше да стане много бързо защото те бяха започнали и тя трябваше да ходи в час и не исках да я задържам и подадох 2 лисчета закачени с кламери, в които бях написал 2 малки стихотворенийца и след това тя каза, че ще трябва да тръгва и аз и казах да изкака и докато изричах тези думи и подадох подаръка и казах "Надявам се да ти хареса и след като го видиш можеш да ми кажеш колко ти е харесал" след което добавих "не е опакован по най-добрия начин, но направих това което можах" след което ме прегърна с всичка сила и усетих как главата и се опира до рамото ми и аз също я пристиснах към мен и през това време си мислех за силните чувства които изпитвам към нея..
    После тръгна и в момента в които тръгна надолу разделихе ръце.
    После аз си отидох в стаята като през цялото време докато учителя ни разказваше урока и другите говореха, тя не излизаше от ума ми.

И ето ме сега тук, разказваш изторията..
    Можеби исках да и прошепна нежно в ухото:
    "Докато гледаш порадъка си преди да заспиваш, ще знаеш кои са най-прекрасните очи за мен, ще гледаш момичето в което съм влюбен толкова много и съм готов да направя всичко за него" Нещо подобно, но не ми се отдаде възможност.. можеби исках и да и кажа "Както казват че целувките правят хората щастливи, така искам да проверя дали е вярно и да разбера дали мога да си заслужа един шамар" след което да е целуна нежно по бузката, но можеби не е било писано..

Та това беше засега от мен
    Благодаря на тези, които отделиха време за да прочетат историята ми

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Е човече и продължаваш да ме радваш , все повече и повече Между другото много ама многооооооооо яко си хлатнал по това момиче . Подаръка се е получил доста добре , ако аз го правех сигурно нямаше да е и половината от това А панделката си е идеална Момичето си се личи , че се е израдвало . И си падаш доста романтик , определено , като цяло мил човек си Интересно ми е ако тръгне с теб какви ли неща ще направиш за нея Снощи забравих да ти пожелая успех и да стискам палци , но всичко пак се е минало идеално Радвам се за теб

Град
    Велико Търново
    браво пич,добре си се справил,сигурна съм че и е харесало
    Руса кукличка

За нея бих направил какво ли не, дори бих отисъл с букет от 9 рози в 00.00 часа да я изкарам пред тях по пижама и да я целуна.. просто не мога да опиша колко силни чувсва изпитвам към нея..
    Но най-много ми е гадно затова, че все още нищо не ми е казала.. понеже тя беше разбрала, че я харесвам още на 31 октомври, и аз след това на 15ти ноември и признах всичко и досега нали продължаваме така да си пишем, да се заговаряме, да се прегръщаме понякога, но все още няма нищо.. и безизвестието е най-гадното състояние.. когато не знаеш какво ще се случи..
    Но щом е за нея ако трябва дори ще чакам още толкова..

Моля! А сега искам да те попитам ти си много влюбен вижда се,а ти знаеш ли дали тя е влюбена в теб?

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    За нея бих направил какво ли не, дори бих отисъл с букет от 9 рози в 00.00 часа да я изкарам пред тях по пижама и да я целуна.. просто не мога да опиша колко силни чувсва изпитвам към нея..
    Но най-много ми е гадно затова, че все още нищо не ми е казала.. понеже тя беше разбрала, че я харесвам още на 31 октомври, и аз след това на 15ти ноември и признах всичко и досега нали продължаваме така да си пишем, да се заговаряме, да се прегръщаме понякога, но все още няма нищо.. и безизвестието е най-гадното състояние.. когато не знаеш какво ще се случи..
    Но щом е за нея ако трябва дори ще чакам още толкова..
    защо не я попиташ най-после дали иска да е с теб
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от pussycat_dolls15
    Моля! А сега искам да те попитам ти си много влюбен вижда се,а ти знаеш ли дали тя е влюбена в теб?
    Еми не мога да кажа със сигорност, дали е влюбена в мен или не е.
    Понякога си мисля, че е, а понякога не.. Имаше 1момент в който докато си писахме стана въпрос за миналия и приятел и се дразенеше заради сегашното момиче с което е той, но след това каза нещо от сорта "какво се ядосвам.. сега си ти " не знам..
    Ако изпитва нещо към мен ще се радвам, а ако не и след това си останем само приятели ще се опитам да "забравя" чувствата си..
    И след това да си останем приятели, защото никога не съм и няма да се скарам с момиче, да я обидя и нагрубя, защото не е искала да е с мен.. Това, че не съм и допаднал не означава, че заслужава грубо отношение.

Цитирай Първоначално написано от pussycat_dolls15
    Еми не мога да кажа със сигорност, дали е влюбена в мен или не е.
    Понякога си мисля, че е, а понякога не.. Имаше 1момент в който докато си писахме стана въпрос за миналия и приятел и се дразенеше заради сегашното момиче с което е той, но след това каза нещо от сорта "какво се ядосвам.. сега си ти " не знам..
    Ако изпитва нещо към мен ще се радвам, а ако не и след това си останем само приятели ще се опитам да "забравя" чувствата си..
    И след това да си останем приятели, защото никога не съм и няма да се скарам с момиче, да я обидя и нагрубя, защото не е искала да е с мен.. Това, че не съм и допаднал не означава, че заслужава грубо отношение.
    Благодаря ти за отговора.

Супер фен Аватара на galu6a
    Много красива стория пожелавам ти един хубав Happy and

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Много красива стория пожелавам ти един хубав Happy and
    Благодаря - както казват "От твоята уста /в случая пост/ в божиите уши"

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    И аз да те поздравя

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    И аз да те поздравя
    Мерси много

Град
    Дълбините на канала :D
    тва,ака някой го направи за мен.. браво,тва момиче е късметлийка

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    тва,ака някой го направи за мен.. браво,тва момиче е късметлийка
    ей, недей да се натъжаваш - ще се намери някой който дори ще направи много повече аз теб, дори повече от това което правя за това момиче
    А затова не можа да кажа, дали е късметлийка, защото все още не е дала оконачтелен отговор и се надявам скоро да се появи този отговор, защото 2 месеца стоя в очакване, и продължавам да се влюбвам все повече и повече..

Едно голямо Браво личи си,че много си се постарал,дано чувствата ти бъдат споделени скоро...много успехчета Това,което си направил за нея е много специално и съм сигурна,че го е оценила ;]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе всичко е много яко - и историята, и как си увил подаръка, и рамката ама само не разбрах защо й подаряваш НЕЙНА снимка...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абе всичко е много яко - и историята, и как си увил подаръка, и рамката ама само не разбрах защо й подаряваш НЕЙНА снимка...
    Защото все още не сме се снимали - преди шяхме да се снимаме няколко пъти и все нещо ставаше или и 2мата бързахме занякъде или нямаше време и затова..
    А защо и подарявам нейна а не моя ?! - Защото вечер когато заспива и поглежда към нея да се сеща кое е момичето в което съм влюбен толкова много, да си спомна всичките неща които съм правил от сърце за нея, да знае, че когато тя гледа снимката аз си мисля за нея.. ето затова

Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    Едно голямо Браво личи си,че много си се постарал,дано чувствата ти бъдат споделени скоро...много успехчета Това,което си направил за нея е много специално и съм сигурна,че го е оценила ;]
    Благодаря много, и аз също се надявам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хах браво за панделката Малко по-различна се е получила,но все пак се е получила Успех за напред и нека всичко свърши с Happy End
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Хах браво за панделката Малко по-различна се е получила,но все пак се е получила Успех за напред и нека всичко свърши с Happy End
    Мерси много
    А относно панделката, сложих нея, защото тяе дет ги куих нещо не ми харесваха въобще и затова си сложих моята, пък няма нищо, че не е много добре направена и подаръка не е перфектно опакован - не съм перфектен а и дори преди да и го дам и се извиних, ако сметне че не е много добре опакован

Мега фен Аватара на Blab
    Gledai da se zapazi6, mom4e!
    (S naj-dobri 4uvstva)

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Както ти казах по скайп вчера...
    Шапка ти свалям човк...
    Евала ще се радвам да разбере колко много я обичаш, и да признае какво правиш за нея, само един малък съвет:
    Не навлизай в прекалено приятелски отношения с нея, защото ще страдаш...
    Айде и успех...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Шапка ти свалям човк...
    Евала ще се радвам да разбере колко много я обичаш, и да признае какво правиш за нея, само един малък съвет:
    Айде и успех...
    Мерси много брат.. и аз много ще се радвам ако осъзнае колко много означава за мен..
    А това за приятелсвото - ако не изпитва чувства ще си останем приятели, не знам дали ще сме най-добри и т.н. но няма да я "заеба" и като я видя да гледам на другата страна, все едно не я виждам

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Шапка ти свалям човк...
    Айде и успех...
    Мерси много брат.. и аз много ще се радвам ако осъзнае колко много означава за мен..
    А това за приятелсвото - ако не изпитва чувства ще си останем приятели, не знам дали ще сме най-добри и т.н. но няма да я "заеба" и като я видя да гледам на другата страна, все едно не я виждам
    Мхм... аз не знам дали бих могъл да остана приятел с някоя бивша... да съм до нея и да знам, че никога няма да мога да я имам... някак си гадно... Но ти не си като мен ... за това ... горе главата и продължавай в същия дух, пък каквото дойде това... с насила нищо не става

Шапка ти свалям човк...
    Айде и успех...
    Мхм... аз не знам дали бих могъл да остана приятел с някоя бивша... да съм до нея и да знам, че никога няма да мога да я имам... някак си гадно... Но ти не си като мен ... за това ... горе главата и продължавай в същия дух, пък каквото дойде това... с насила нищо не става
    Да, насила хубост не става.. сега просто мога просто да продължавам да и доказвам какво означава за мен и да продължавам да чакам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си