- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пр0мяна..
Здравейте!
Преди писах 2 теми,как нещата са пр0менени във връзката с м0мчет0,к0ет0 0бичам..как преди е бил0 як0,сега не е..
Какт0 и да е..
Днес г0в0рихме и ми каза,че е0хладнял.Има чувства,н0 не са т0лк0ва силни..Не искам да г0 губя,0бичам го..а искам да върна старите му чувства..
Уж знам, а нищ0 нз..нямам и идея как да стане и какв0 да правя..![]()
Е..?
Жалко но щом чувствата охладнеят трябва да стане нещо доста необичайно и да ви възвърне.Но това си е божа работа не се знае.Но това си е един вид край на връзката
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1Първоначално написано от Whyniser
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз често обичам да казвам:
"Там, където огън е горял, винаги пепелта остава, но там, където пепелта е останала, втори пожар не се запалва!"
Това е моето мнение..
Имах същия проблем...минахме през какво ли не за няколко месеца,раздели тръгвания с drugi hora,mn неща и какво стана,той ме заобича още повече както и аз него...но нз при вас как ще стане...кво да ти кажа съдба
Според вас добра стъпка към оправяне на нещата ли е..ам утре правим 2 месеца.Не сме сами в нас,ноо да дойдеме примерно,да изгледаме някой хубав филм..абе да си прекараме добре..![]()
Ау пълен блок съм..![]()
И аз мисля,че всичко води към раздяла.
Като ти гледам писанките със сигурност нямаш необходимото IQ, че да измислиш как да го върнеш...ако пък той има повече от една гънка в главата ще бяга далеч. Тъпо поколение![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
+1Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
И ще добавя че хората се развиват и променят и след време вече искат други неща и това което имат не им е достатъчно.
секс в връзката.... ако го има тогава сложна работа...![]()
Щом чувствата му са охладнели по-добре и за двамата ще е да се Разделите, колкото и да ти е Трудно!
Много трудно можеш да възвирнеш чуствата му ..Пита ли го каква е причината за да охладнее към теб ?
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Абе ... не се опитвай да върнеш чувствата на някой . Тъпо и ненужно е , така или иначе нищо няма да стане ...Ще ти струва много болка , нерви и мозъчни напъни . Не си заслужава ..
Не си прави труда да се хабиш за него.Има и други.Много риба в морето.Колкото си щеш.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
И аз съм на твоето мнение..Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
![]()
![]()