Имала съм 12 гаджета някъде, помня всяко момче, връзката, която съм имала с него, кога е била тя, колко време е траела, знам им имената(име и фамилия), къде учат, живеят, с какво се занимават, с почти всички поддържаме контакт.. такаче аз такъв проблем нямам
пример за подр1жание !
Еми та пример си е
Като изключим това, което описах, аз съм имала гаджета, които се броят на пръстите на едната ръка(даже и те са много). Целунах се за първи път на 17(даже към 18 отивах) с първото такова. После имах друго гадже(около 2-3 седмици), в което наистина бях много влюбена. Той ме нарани и от там се почна ходенето ми по дискотеките. На село момчето ми се пада 3-то(но вече сърцето ми не беше негово, а просто исках да си запълня времето). Настоящият ми приятел е 4-тото момче, с което съм излизала и първото, с което правя секс. Като се има предвид, че на първите 2 не им е пукало за мен, а за третия на мен не ми пукаше.....не си струва да ги помня. Всъщност истината е, че в момента не знам къде са, защото не съм ги виждала с години. Нямам намерение и да ги виждам. Едва ли ще мога да ги забравя някога, защото са били важни по един или друг начин в моя живот. Но на 70 със сигурност ще помня Ивайло, дори и да се разделим.....днес.