- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравям им имената
Е то пък от една страна е нормално. Се пак си на почти 20 и едва ли ше помниш с кой си ходила на 15.. ама от друга страна... нз ама аз например не мисля, че ше забравя някое момче чак как изглежда или името му..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
ам кааааккк??????? кажете плссс искам и азПървоначално написано от sexita
![]()
Е ако му знаеш постоянния ник излизат регове(ако има) със снимки и разни други.
Винаги можеш да откриеш нещо :P
Нали знаеш, че не е особено голяма гордост да не си знаеш бройката дори?
BloomF, напротив. Помня с кой съм ходила на 15, на 14, на 13, че дори и момченцето, с което бяхме 'гаджета' в детската градина.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Именно защото повечето от форума са 14-15 годишни има такива мнения.Повярвай ми,че ако темата беше в някой друг форум където се подвизават по-големи,95% от мненията щяха да бъдат-"Даа, абсолютно ми е познато".Първоначално написано от sexita
Та искам да ти кажа не си мисли,че си голяма работа,защото София е пълна с хубави момичета на твоята възраст и този ФАКТ показва,че си една от многото.Повярвай ми така е![]()
Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
Не ва... зле!Просто им зная трите имена, мога оценки от изпити да проверя, ЕГН-тата им знам(едното ми родителско тяло, работи в архива на града) Густо ли ми е?
![]()
![]()
Ле-ле!Не ва... зле!Просто им зная трите имена, мога оценки от изпити да проверя, ЕГН-тата им знам Smile (едното ми родителско тяло, работи в архива на града) Густо ли ми е? Cool Cool![]()
Ухааа ти си си уреденаПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
и аз се зарибих ще взема да се поразровя малко
, въпреки че ЕГН-та не знам
![]()
![]()
Лелееее колко неща ми наизлезнаха![]()
регистрации, чудеса а у
![]()
абе момичета опасни сте
в какво се забърках
![]()
![]()
Хаха и аз го правя тва с Google. По едно време си мислех, че съм се побъркала и само аз се ровичкам.Ама явно не съм единствена.
:P
Първоначално написано от sexita
да се ограничена ама чак пък толкова.Смешна ми ставаш със твойте истории вече.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
I az sam taka ... pomnq absolyutno vsqko mom4e, daje i prosto da sme izlizali, ili prosto celuvki da e imalo...Първоначално написано от Nadelina
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Това означава,че с нищо привлекателно не са ти влезли в главата за теб.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
не се o4udwam, prosto si leka jeni4ka i za tova, spoko-i po-zle 6te stane6 s godinkite![]()
Начи още някой ако каже,че съм лека....не знам какво ще направя.
Малоумни ли сте бе???
Тая тема да се заключи,моля ви се,че ми изяде нервичките от "разбирачи"
Тъпи,комплексирани,малки говненца. Който ми влиза в положението ме е разбрал! Който не е да чете хубаво мненията и да ги следи,че ми писна н всеки да отговарям.
Абе направо да се заключи. Нямам нерви да се занимавам. Аз пък верно какво я пуснах тука точно...дето повечето не са се целували още и ми пишат в бъдеще време!
Извинявам се много,за аругантното ми поведение,ама то си е до уважение. Никой не ме познава за да съди дали съм курва или не!
Ако някой има да ми казва нещо..на лична.
Някой от модераторите да я заключи,моля...по желание на автора.
засега помня всички но пък и не са толкова многоче да забравя някого
![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
лека си...Първоначално написано от sexita
малко почвам да се дразня... колко често започнахте да ползвате думата "комплексиран", без да знаете точното и значение... а дори и да го знаете... ползвате думата във всеки удобен случай без никакво покритие...
е да ти кажа.. единствената комплексирана личност в темата си ти..
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
По желание на авторката темата се заключва.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.