.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    Е то пък от една страна е нормално. Се пак си на почти 20 и едва ли ше помниш с кой си ходила на 15.. ама от друга страна... нз ама аз например не мисля, че ше забравя някое момче чак как изглежда или името му..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на MissBianka
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    И аз пиша в гугъл понякога и гледам кое как е днес
    ам кааааккк??????? кажете плссс искам и аз

Е ако му знаеш постоянния ник излизат регове(ако има) със снимки и разни други.
    Винаги можеш да откриеш нещо :P

Нали знаеш, че не е особено голяма гордост да не си знаеш бройката дори?
    BloomF, напротив. Помня с кой съм ходила на 15, на 14, на 13, че дори и момченцето, с което бяхме 'гаджета' в детската градина.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

И какво като съм имала много...да
    Адски много са,дори по няколко на веднъж. Кво ме дразните!
    Да не сподели мнение човек.
    Когато бях по-малка бях лудичка. Един след друг ги пробвах,с тоз,с онзи...срещи.
    Хубаво момиче съм,харесвана съм,не съм била отбивана никога и за това съм имала всеки,който пожелая!
    Лошо ли е просто,че съм имала и съм се възползвала от това си качество.
    Не знам...завиждате ли какво... Вече стана тъпо да повтаряте колко съм имала и че се гордея.
    Казвам,че щом не съм забелязала броят им,значи не е било важно.
    Не искам да ми пишат хора с 3-4 гаджета в живота им. Темата не е за 13 годишни,просто някой като traka, cherinka, Vutov, hottie и другите с опит може да влезе в положението.
    Айде разберете ме...писна ми да се поварям
    Именно защото повечето от форума са 14-15 годишни има такива мнения.Повярвай ми,че ако темата беше в някой друг форум където се подвизават по-големи,95% от мненията щяха да бъдат-"Даа, абсолютно ми е познато".
    Та искам да ти кажа не си мисли,че си голяма работа,защото София е пълна с хубави момичета на твоята възраст и този ФАКТ показва,че си една от многото.Повярвай ми така е

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от MissBianka
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Аз ги забравям, само умишлено.Задава ми се въпрос: Бившия ти се казваше (еди как си), нали?.. Отговор:Не познавам този човек.
    Иначе ги помня прекрано с името, фамилията и адреса Даже честичко питам чичо ми Google, как се развива живота им Някои и това не заслужават, ама просто помня като слон...
    Как го питаш този Google ??? да взема и аз малко да го попитам
    Може да е с връзки и да има достъп до базата данни на МВР и да им гледа досиетата.

Не ва... зле!Просто им зная трите имена, мога оценки от изпити да проверя, ЕГН-тата им знам (едното ми родителско тяло, работи в архива на града) Густо ли ми е?

Не ва... зле!Просто им зная трите имена, мога оценки от изпити да проверя, ЕГН-тата им знам Smile (едното ми родителско тяло, работи в архива на града) Густо ли ми е? Cool Cool
    Ле-ле!

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от MissBianka
    Аз ги забравям, само умишлено.Задава ми се въпрос: Бившия ти се казваше (еди как си), нали?.. Отговор:Не познавам този човек.
    Иначе ги помня прекрано с името, фамилията и адреса Даже честичко питам чичо ми Google, как се развива живота им Някои и това не заслужават, ама просто помня като слон...
    Как го питаш този Google ??? да взема и аз малко да го попитам
    Може да е с връзки и да има достъп до базата данни на МВР и да им гледа досиетата.

Не ва... зле!Просто им зная трите имена, мога оценки от изпити да проверя, ЕГН-тата им знам (едното ми родителско тяло, работи в архива на града) Густо ли ми е?
    Ухааа ти си си уредена и аз се зарибих ще взема да се поразровя малко , въпреки че ЕГН-та не знам

Лелееее колко неща ми наизлезнаха регистрации, чудеса а у абе момичета опасни сте в какво се забърках

Град
    Around... :)
    Хаха и аз го правя тва с Google. По едно време си мислех, че съм се побъркала и само аз се ровичкам. Ама явно не съм единствена. :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Забравям им имената

С толкова момчета съм ходила,че вече не се сещам имената на тези по-отдавнашните.
    Остави,че не се виждаме,а и има някои с които сме излизали 2-3 пъти само целувки и...не помня как изглеждат,нито как се казват.
    Онзи ден в скайп ми пише едно момче и каза,че сме излизали преди 3 години,а аз не помня въобще.
    Чак като ми прати снимка се досетих.
    Това е много гадно.
    Ако аз бъда забравена ще се чувствам адски тъпо.
    И да кажа...че не говоря за секс
    Само за гаджета!
    Имате ли сходни случки

да се ограничена ама чак пък толкова.Смешна ми ставаш със твойте истории вече.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Pomnq absolutno vsqko momche v jivota mi, bilo to prosto za izlizane, za celuvki, za sex, pomnq gi mnogo dobre, vseki edin ot tqh ima svoqta istoriq.
    I az sam taka ... pomnq absolyutno vsqko mom4e, daje i prosto da sme izlizali, ili prosto celuvki da e imalo...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Това означава,че с нищо привлекателно не са ти влезли в главата за теб.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

не се o4udwam, prosto si leka jeni4ka i za tova, spoko-i po-zle 6te stane6 s godinkite

Начи още някой ако каже,че съм лека....не знам какво ще направя.
    Малоумни ли сте бе???
    Тая тема да се заключи,моля ви се,че ми изяде нервичките от "разбирачи"
    Тъпи,комплексирани,малки говненца. Който ми влиза в положението ме е разбрал! Който не е да чете хубаво мненията и да ги следи,че ми писна н всеки да отговарям.
    Абе направо да се заключи. Нямам нерви да се занимавам. Аз пък верно какво я пуснах тука точно...дето повечето не са се целували още и ми пишат в бъдеще време!
    Извинявам се много,за аругантното ми поведение,ама то си е до уважение. Никой не ме познава за да съди дали съм курва или не!
    Ако някой има да ми казва нещо..на лична.

Някой от модераторите да я заключи,моля...по желание на автора.

засега помня всички но пък и не са толкова много че да забравя някого
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Малоумни ли сте бе???
    Тъпи,комплексирани,малки говненца. Който ми влиза в положението ме е разбрал! Който не е да чете хубаво мненията и да ги следи,че ми писна н всеки да отговарям.
    Абе направо да се заключи. Нямам нерви да се занимавам. Аз пък верно какво я пуснах тука точно...дето повечето не са се целували още и ми пишат в бъдеще време!
    Извинявам се много,за аругантното ми поведение,ама то си е до уважение. Никой не ме познава за да съди дали съм к***а или не!

!

Малоумни ли сте бе???
    Тъпи,комплексирани,малки говненца.
    лека си...

малко почвам да се дразня... колко често започнахте да ползвате думата "комплексиран", без да знаете точното и значение... а дори и да го знаете... ползвате думата във всеки удобен случай без никакво покритие...

е да ти кажа.. единствената комплексирана личност в темата си ти..
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Малоумни ли сте бе???
    Извинявам се много,за аругантното ми поведение,ама то си е до уважение. Никой не ме познава за да съди дали съм к***а или не!

!

По желание на авторката темата се заключва.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си