.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Нямате право и за какво да се оплаквате

Между студенти и студенти има съществена разлика...

Град
    L.A. \ Moscow
    работата става все по зле
    Raise your fist!

Кристо, знаеш, че говоря за СтудЬентиТье .

Знам за кои студенти говориш разбира се, все пак да отбележа още веднъж, че има разлика помежду им

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Нямате право и за какво да се оплаквате
    както нямаш право и ти да казваш това,ако не живееш тук

кремче,стоим тук по време на сесия,защото ни е забавно заедно,учим когато трябва и си простеем когато трябва (както се вижда от клипчето)

а иначе тук също има доста хубави блокове,с алуминиева дограма,паркет,страхотна баня,нови легла,изолация...просто ние не се паднахме в разпределението в такъв блок,нищо че и трите се класирахме с много висок успех.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Имам и то голямо
    Като не ти харесва си наеми квартира, нали сте 3 съквартирантки, няма да ви е много сложно да плащате наема. Вече написа защо стоите тук, а не се връщате по домовете, така че НКВФ

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ехххх, ма и вие кво се оплаквате?!
    Много хубаво се грижат за вас, просто перфектно!
    Много сте се разглезили, направо капризничите вече...
    Засрамете се! как може да искате и топло, и топла вода, ми па и ток?! Пффф много искате! Тва е непосилно за София - Студентски град особено!

...ирония
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Имам и то голямо
    Като не ти харесва си наеми квартира, нали сте 3 съквартирантки, няма да ви е много сложно да плащате наема. Вече написа защо стоите тук, а не се връщате по домовете, така че НКВФ
    В такъв случай каква е ролята на студентските общежития, освен машина за пари?

имам много приатели в студенски градд и като съм ходила в общежитията просто незнам какк издържат там ... по злее е от затвор .... в стая метър на метър двама живеят

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    имам много приатели в студенски градд и като съм ходила в общежитията просто незнам какк издържат там ... по злее е от затвор .... в стая метър на метър двама живеят
    mn si bil v zatvor ti mi..
    tuka sme da se u4i... koito mu se jivee da hodi da spi v plaza avenue orient bla bla
    vi kakvo iskate.. hotel 5 zvezdi 4e ve4e ste stanali studenti li ? polovinata nema da se zadarjim 1 semestar dori
    ebal sam vi i studentite

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Оф, Кремче, не можеш и ти да не се изкажеш неподготвена.
    Първо, изпитите ми не са през пет дни, второ, не всички могат като теб до 50-тата си годишнина да живеят с родителите си.
    Аз с моите родители не се понасям. Прибрах се за 10 дни по празниците и това беше най-голямата грешка, защото ме отровиха за няколко месеца напред.
    Кво ли се занимавам да обяснявам.. пф.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В Свищов изпитите са най-малко през 5 дни. По-скоро са по-нарядко. да речем всяка сряда... Не се изказвам неподготвена, защото и аз съм била студентка. Сесията ни е месец и през това време имаш 4-5 изпита. Ако трябва график да постна да видиш, че тук е така! А и до кога ще живея при родителите си е моя работа.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    В Свищов изпитите са най-малко през 5 дни. По-скоро са по-нарядко. да речем всяка сряда... Не се изказвам неподготвена, защото и аз съм била студентка. Сесията ни е месец и през това време имаш 4-5 изпита. Ако трябва график да постна да видиш, че тук е така! А и до кога ще живея при родителите си е моя работа.
    А на кой му пука, какво било в Свищов? През оная ми работа е, дали в Свищов от чешмите тече мед и масло! Не-знам-си-кои-си си ходели между изпитите в къщи. Ами, ако някой студент от УНСС е от Русе? И той да си ходи ли?

На доста хора им писна, да си хвалиш никому неизвестното село! Като е толкова добре всичко, защо само се оплакваш от заплатата, а?

Точно като Мишел от Американски Пай си! Само дето вместо "А веднъж на летния лагер..." казваш "А в Свищов...".

И от време на време вместо култовата реплика "А веднъж на летния лагер си врях флейтата в сливата" има "След време се научих да го лапам целия".

Айде!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Имам и то голямо
    В такъв случай каква е ролята на студентските общежития, освен машина за пари?
    На който не му харесва нещо - действа по въпроса да го промени, още повече, че учат в друг град, а не в собствения си, така че претенции много, много не трябва да имат, а и повечето са тука за купона.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    тц-тц
    срам
    и недоволстват наште
    ми така ви каляват характера!
    и то напълно безплатно!
    научете се да оценявате това, което имате
    хем учите, хем сте като в казарма

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Имам и то голямо
    Първо..ще ме прощаваш,ама да съм те молила за акъл?
    На квартира ще се изнасям през лятото,когато мога да работя.В момента родителите ми ме издържат.За 30 лв месечно на общежитие имам подслон,на 5 минути ми е от университета,в тези пари се вклчват и парното,тока и водата.
    Квартирата е поне 250 лв наем,тоест по 80 на всяка + ток и вода.
    А най-лошото е че в квартира за такава цена,ще получа абсолтно същата малка стаичка,даже не се знае дали ще имаме собствен санитарен възел..

Не искам да се заяждам,просто..не ми се слушат някакви коментари от хора,дето не са стъпвали тук,не искам и съжаление.
    Нито живеем в мизерия,нито ни е зле заедно.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Нали и това ти казах - не се оплаквай

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ULTRA_LEVSKI, парадирането ти няма да издигне София в очите на хората. Гордеенето ти с нещо друго би имало по-достоен ефект.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    в УНСС съм имал 5 изпита за 6 дни...

Идеята е да учиш през семестъра, а не през сесията, където тепърва да се запознаваш с материала, Кремче...
    Така има повече време за взимане на нов материал през семестрите- съжалявам, ама ние сме в 21-ви век и времето е ценно
    То аз нямам учебници, а въпросник и материали ми се дават последния час. Така е било по 90% от дисциплините, по които не е имало освобождаване. Съответно от 3-ти курс нагоре не съм правила контролни и прочие. Само практика...
    Както и да е. Знам, че ние сме си направо рядкост в това отношение. Сега изпитите ми ще са всеки ден или по 2 на ден и изобщо не знам как ще уча. Не съм свикнала. Уча, явя се на изпит-забравям. Като ми трябва нещо-припомням си го

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Спряха ни водата топлата...нямам с к'во да си подмия...."
    балкаджия

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Значи ви е калпаво образованието и всичко е отбиване на номера- учене в последната минута, зазубряне и после... греда...
    През семестъра наблягахме на практиката и ни се поставяше оценка на това. Крайната ти оценка не се различава особено. Просто за един информатик е по-важно да прави и разбира как се прави нещо, отколкото да знам историята на езика за програмиране, безкрайни оператори, библиотеки и прочие. Ест, докато си работиш разбираш тези неща, а чисто теоретичните въпроси.......остават на заден план. Аз съм доволна от образованието си и виждам, че все нещо имам в главата. Щом сега го преподавам на подрастващите(и то не само практически), а и на теория. Изисква се много познание, за да отговориш на безбройните въпроси на хлапетата. А и аз съм учила, защото искам да го науча. Стимулът при различните хора е различен. Няма гаранция, че и при метода в УНСС ще помниш всичко още 2-3 години, нали. Аз не помня всичко, което съм учила. Но като ми опре ножа до кокала, припомням си. И става въпрос припомняне в рамките на секудни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си