- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- добре, че се грижат за нас, студентите! :)
Нямате право и за какво да се оплаквате![]()
Между студенти и студенти има съществена разлика...
Кристо, знаеш, че говоря за СтудЬентиТье .
Знам за кои студенти говориш разбира се, все пак да отбележа още веднъж, че има разлика помежду им![]()
както нямаш право и ти да казваш това,ако не живееш тукПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
кремче,стоим тук по време на сесия,защото ни е забавно заедно,учим когато трябва и си простеем когато трябва (както се вижда от клипчето)
а иначе тук също има доста хубави блокове,с алуминиева дограма,паркет,страхотна баня,нови легла,изолация...просто ние не се паднахме в разпределението в такъв блок,нищо че и трите се класирахме с много висок успех.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Имам и то голямо
Като не ти харесва си наеми квартира, нали сте 3 съквартирантки, няма да ви е много сложно да плащате наема. Вече написа защо стоите тук, а не се връщате по домовете, така че НКВФ![]()
Ехххх, ма и вие кво се оплаквате?!
Много хубаво се грижат за вас, просто перфектно!
Много сте се разглезили, направо капризничите вече...
Засрамете се! как може да искате и топло, и топла вода, ми па и ток?! Пффф много искате! Тва е непосилно за София - Студентски град особено!
...ирония
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
В такъв случай каква е ролята на студентските общежития, освен машина за пари?Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
имам много приатели в студенски градд и като съм ходила в общежитията просто незнам какк издържат там ... по злее е от затвор ....![]()
![]()
![]()
в стая метър на метър двама живеят
![]()
![]()
mn si bil v zatvor ti mi..Първоначално написано от DiScOnEcTeD
tuka sme da se u4i... koito mu se jivee da hodi da spi v plaza avenue orient bla bla
vi kakvo iskate.. hotel 5 zvezdi 4e ve4e ste stanali studenti li ? polovinata nema da se zadarjim 1 semestar dori
ebal sam vi i studentite
Оф, Кремче, не можеш и ти да не се изкажеш неподготвена.
Първо, изпитите ми не са през пет дни, второ, не всички могат като теб до 50-тата си годишнина да живеят с родителите си.
Аз с моите родители не се понасям. Прибрах се за 10 дни по празниците и това беше най-голямата грешка, защото ме отровиха за няколко месеца напред.
Кво ли се занимавам да обяснявам.. пф.
Собственост на Canis_Dirus
В Свищов изпитите са най-малко през 5 дни. По-скоро са по-нарядко. да речем всяка сряда... Не се изказвам неподготвена, защото и аз съм била студентка. Сесията ни е месец и през това време имаш 4-5 изпита. Ако трябва график да постна да видиш, че тук е така! А и до кога ще живея при родителите си е моя работа.
А на кой му пука, какво било в Свищов? През оная ми работа е, дали в Свищов от чешмите тече мед и масло! Не-знам-си-кои-си си ходели между изпитите в къщи. Ами, ако някой студент от УНСС е от Русе? И той да си ходи ли?Първоначално написано от krem4et0
На доста хора им писна, да си хвалиш никому неизвестното село! Като е толкова добре всичко, защо само се оплакваш от заплатата, а?
Точно като Мишел от Американски Пай си! Само дето вместо "А веднъж на летния лагер..." казваш "А в Свищов...".
И от време на време вместо култовата реплика "А веднъж на летния лагер си врях флейтата в сливата" има "След време се научих да го лапам целия".
Айде!
Grumpy old madman
На който не му харесва нещо - действа по въпроса да го промени, още повече, че учат в друг град, а не в собствения си, така че претенции много, много не трябва да имат, а и повечето са тука за купона.Първоначално написано от bulgarche
тц-тц
срам
и недоволстват наште
ми така ви каляват характера!
и то напълно безплатно!
научете се да оценявате това, което имате
хем учите, хем сте като в казарма![]()
Първо..ще ме прощаваш,ама да съм те молила за акъл?Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
На квартира ще се изнасям през лятото,когато мога да работя.В момента родителите ми ме издържат.За 30 лв месечно на общежитие имам подслон,на 5 минути ми е от университета,в тези пари се вклчват и парното,тока и водата.
Квартирата е поне 250 лв наем,тоест по 80 на всяка + ток и вода.
А най-лошото е че в квартира за такава цена,ще получа абсолтно същата малка стаичка,даже не се знае дали ще имаме собствен санитарен възел..
Не искам да се заяждам,просто..не ми се слушат някакви коментари от хора,дето не са стъпвали тук,не искам и съжаление.
Нито живеем в мизерия,нито ни е зле заедно.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Нали и това ти казах - не се оплаквай![]()
ULTRA_LEVSKI, парадирането ти няма да издигне София в очите на хората. Гордеенето ти с нещо друго би имало по-достоен ефект.
То аз нямам учебници, а въпросник и материали ми се дават последния час. Така е било по 90% от дисциплините, по които не е имало освобождаване. Съответно от 3-ти курс нагоре не съм правила контролни и прочие. Само практика...Първоначално написано от Raybeez
Както и да е. Знам, че ние сме си направо рядкост в това отношение. Сега изпитите ми ще са всеки ден или по 2 на ден и изобщо не знам как ще уча. Не съм свикнала. Уча, явя се на изпит-забравям. Като ми трябва нещо-припомням си го![]()
През семестъра наблягахме на практиката и ни се поставяше оценка на това. Крайната ти оценка не се различава особено. Просто за един информатик е по-важно да прави и разбира как се прави нещо, отколкото да знам историята на езика за програмиране, безкрайни оператори, библиотеки и прочие. Ест, докато си работиш разбираш тези неща, а чисто теоретичните въпроси.......остават на заден план. Аз съм доволна от образованието си и виждам, че все нещо имам в главата. Щом сега го преподавам на подрастващите(и то не само практически), а и на теория. Изисква се много познание, за да отговориш на безбройните въпроси на хлапетата. А и аз съм учила, защото искам да го науча. Стимулът при различните хора е различен. Няма гаранция, че и при метода в УНСС ще помниш всичко още 2-3 години, нали. Аз не помня всичко, което съм учила. Но като ми опре ножа до кокала, припомням си. И става въпрос припомняне в рамките на секудниПървоначално написано от Raybeez
![]()