.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    Там някЪде...
    мойта мама кво да кажа за нея.Нисичка е, около 157.С къса руса коса,определено мн се е променила последните две години защото и правеха операция.Сега е доста пълничка,особенно дупето,но това е заради операцията,иначе преди винаги е била мн слаба с дълга коса.Мама няма почти никакви бръчки защото почти никога не носи грим(а грима както знете запушва порите и затова се получават бръчки) Носи очила.
    Мама преди ми беше най-добра приятелка но последно време се отдалечхме.Мама има мн променлив характер.Може да бъде мн мила и добра но когато поиска може така да те изнерви,или пък да те накара да се чувстваш мн гадно,чак да се разревеш.Мама е мн емоционална,би направила всичко за близките си хора.Мама има чувсто за хумор и русува мн хубаво.Мама е моята мама и аз мн си я обичам,просто защото е моята мама.Много често се случва да ме дразни страшно много,или пък до там че да казвам че я мразя,но всъшност аз я обичам толкова МНОГО.

Ммм руса дребна (била е акробатка) обаче много ме твари.Постоянно ми мъмори и ме дразни жестоко

1.58 sm с червена коса очи сини с примес с зелено и малко оранжаво страшни са и.Казва,че аз съм затворена и неможеш да проникнеш в света ми,но тя просто неполага усилия абе досадна е,но на моменти е мн добра!!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Мразя я дето пуши

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Запазена за годините си.1,68 е,закръглена леко.С чуплива коса като моята...кестенява,кафяви очи.Има готин характер и винаги,когато имам нужда от нея ми помага.Обичам си я.Обаче,когато я ядосам става много лоша,не ми говори...Аз пък тръгвам да я целуна,за сдобряване тя се дърпа..После се смеем и двете и така.Супер готин човек е.

В момента е с червена коса, висока е около 1,70.Понякога не се обичаме много,много и се заяждаме една с друга, но ми помага и прави всичко за мен.Обичам я
    My heart is broke but I have some glue

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Мразя я дето пуши
    +1
    - Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
    - И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.
    http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332

Мама е ебати мацката. Една нисичка, с червена коса, винаги много поддържана. Никой не й дава годините, а аз съм много горда, че това маце, по което се заглеждат мъжете е мама.
    Тя е страхотен човек. Лидер във всяко отношение, винаги тя е правата. Аз пък го наследих от нея. За това е добре, че не живеем в една къща, че сигурно до сега да сме се избили. Но в редките случаи, когато не съм сериозна и ми е едно такова лигаво, тя ми позволява да я мачкам, да я гушкам, да раздавам мечешки целувки... как няма синини тази жена, не знам.
    И много обича да танцува. Опита се и мен да научи. Без успех
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mynichka
    Нисичка- 162 някъде къса почти черна коса ( много и ходи новата прическа), идеално тегло Характер- прекрасен човек, с когото винаги мога да споделя за абсолютно всичко, мила, добра, грижовна...СУПЕР МАМА
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Wonderland
    Тъмно руса,сини очи,спортна натура,супер мама ,с много як характер.

На външен вид е красива, обича да се конти и глезоти, но иначе е същински дявол. Общо взето имам мама-змей горянин

ми да опиша и аз мойта шантава маминкаа ..
    Начии нисичка е 166 , и многоо слабаа .. по слаба е и от мен към 52 кг .. с дълга коса е ,, а цвета се мени доста честичко .. ся е тъмно кестеняваа .. за характерр нямаа какво да описваммм ,,,, поо - лудаа е от мен и сестра ми взети заедно абеее crazy мамче
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Град
    Destanation unknown ((:
    Обичам я !!! Наистина много я обичам .. понякога даже ми става жал, че я ядосвам толкова много ! Аз и брат ми понякога я правим луда , и ми става адски гадно за начина, по който се държа с нея ... като се има впредвид, че винаги е готова да ми помогне, когато имам нужда .. Винаги успява да ме развесели , когато ми е тъжно , а когато ме прегърне забравям за проблемите си .. Дава всичко за мен и за брат ми .. наистина всичко ! Адски много и се възхищавам на тази жена !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нисичка е - 1.60см, червена права коса до раменете, не е като клечка, но и определено не е закръглена, нормално телосложение има
    Добра е, дава ми доста неща, но пък и доста ме разпитва - обича да ми звъни като съм навън през 2-3 часа просто, за да ме попита какво правя, къде съм и с кого съм, кога ще се прибирам, което си е доста досадно понякога, ама съм свикнала и вече не ми прави особено впечатление
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    мойта мама е около 1.80м. висока с кестенява коса мн яка приеска . Има мн як характер и е много дива много си я обичам с нея мога даговоря за всичко

Висока, слаба, къдрава, с руса коса, хубава, много либерална, маниячка на тема чистота. Ми тва е, най-яката
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

ми мойта мама.Мими...висока около 1,70...приятно закруглена вследствие от оберация...на руси кичури и с кафеви дълбоки очи,мн пекана и мн съвременно мислене.. ам с 2 думи перфектната маийка

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Суупер сладурка е,с черна коса,висока е 1.70,супер яко тяло,а за характера нямам думи,голяма сладурана,все едно живея с още една тийнейджърка :P

аз немога да опиша моята .. за мен тя е неуписуема и е единствения човек на който се възхищавам в живота ми.. обичам я повече от всичко

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    С червена коса, тъмни очи, нисичка, големи гърди (които не съм наследила ) и стил. Усмихната, позитивна ( от мн време насам не съм я виждала така... ), с прекрасно чувство за хумор. Съди ме, подкрепя ме. Мойта си мама. Обичам я !
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    мама е нисичка и закръгленка голям симпатяга е,с не мн дълга кафява коса,мургавка,с тъмни очи...ама характера й е шантав понякога е мн дръпната,друг път е забавна ,винаги ми се хили на простотиите абе мойта мама си е мойта мама
    Все едно описваш моята мама
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

174/65кг,кестенява коса на руси кичури (почти руса и и изглежда косата)малко по раменете, със зелени очи .добър човек,но доста лесно се пали,така че винаги трябва да се внимава човек да не се изтърве нещо пред нея

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ами мойта мама е с нормално телосложение,1.70,зелени очи и светла коса.Хубава.Обича да е чисто навсякъде... маниячка на тема чистота.Понякога ме дразни супер много обаче като е в настроение е перфектно абе обичам си я мама
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си