Висока, слаба, тъмноока, хубава.
Мама е супер нервна, нетърпелива, вика доста, и не обича да си трае. Не може да живее без цигари, и става супер нервна, като няма.
Иначе е супер точна, мила, добра, и ме обича суупер много, и винаги ще ми помогне, и ще ме измъкне от кашата, която съм забъркала. С нея може да се говори на всяка тема, мога да си споделям спокойно, без някакви ограничения, и винаги ще ми помогне - ще ме изслуша, ще ме навика, и ще ми даде добър съвет.
С мама обичам да ходя по магазините, защото е единственият човек, който ще ми изтрае капризите, и ще изчака да премеря 787667 панталона, и да взема само 2. Жалко че рядко излизам с нея.
Мама обича да заповядва, винаги да е права, и ако сгреши, трудно си признава.
Рядко се караме, а ако ще се караме, е за това, че съм крайно мързелива, и ме мързи да свърша дадено нещо, което трябва да свърша. Ъм, или за обеците. Мама се дразни много на пиърси. Или понякога за дрехите, или музиката. Като цяло.. рядко се караме, но ако се караме, се караме сериозно. После малко не си говорим, гледаме се криво, и след ден.. макс два.. пак се обичаме, и си се лигавим. ^__^
С мама винаги е хубаво.