.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Плакатите и тапетите

Ааа да ви питам вашите правят ли ви проблем, че имате много залепени плакати и календари на стените? Нашите често като влизат в стаята ми после казват Махни ги тия работи съсипват тапетите! А аз ги лепя с тиксо! Та ако някой може да даде някакъв съвет как хем да съм си сложил плакатите и календарите на видно място хем да не са на тапетите ще съм му благодарен (без да давате съвети На вратата, щото там вече няма място) Мерси!

Скайп - dark_elf2

Ми освен на стените и по гардеробите (и на вратата) къде искаш да ги сложиш?По прозорците ли?

hottie
    Guest
    закачвай ги с габърчета та са мънички и дупките не си личат после

Град
    Горна Оряховица
    Аз моите ги закачах с карфички - съвсем мънички дупки оставят и не си личат. Другия вариант е по гардероба, дори може и от вътрешната страна на вратичките, но така ще виждаш плакатите само като си вадиш дрехи

аз имам плакати и на тавана майка ми нямаше какво да каже, защото така не и съсипвах скъпоценните тапети
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

^ На тавана??? Яко

Ами и аз си ги закачвам с карфички. Преди си мислех, че като ги махна дупките ще се личат на тапетите, но те изобщо не се виждаха А иначе не съм си и помисляла да ги лепя с тиксо - не мога да причиня тва на тапетите ми

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Отпреди цялата ми стая беше с плакати имах над 100 ама ги махнах и сега след ремонта е много хубава и приветлива и не мисля да я уризилявам

Цитирай Първоначално написано от hottie
    закачвай ги с габърчета та са мънички и дупките не си личат после
    MEРСИ МНОГО!!!

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си