Запознах се с едно момче от друг град,което си има приятелка от 2 години,и меко казано хлътнах по него. Стана така,че и той хлътна по мен,но обича приятелката си и не може да я зареже. Каза ми,че 2те нямаме нищо общо и чувствата му към мен нямат нищо общо с тези към нея и аз се съгласих да се виждаме и т.н. без приятелката му да знае.
(Не го упреквайте,че постъпва така,нито пък мен,тъй като всичко стана мн набързо и даже аз не знам как се случи..но не искаме и 2мата да му мисли много,всеки гледа да е щастлив!). Тъй като не можем да се виждаме много много,защото съм от Варна,а той от Добрич,започнахме да се забравяме малко по малко и стигнахме до взаимното решение всичко да свърши до тук с вижданията и да изчакаме още 2 месеца, докато изкара книжка и си купи кола(при това положение ще се виждаме всеки ден). Той ми каза,че за тези 2 месеца няма да ме забрави и беше сигурен в това! Аз също мисля,че няма да го забравя..даже е изключено.. Та въпроса ми е има ли всичко това смисъл,тъй като той казва,че има много голяма вероятност да се влюби в мен и да зареже приятелката си при това положение ? А аз за тези 2 месеца съм 99%,че няма да го забравя и да хлътна по друг..просто не съм такава,а изключително много държа на взаимоотношенията ни,защото рядко се намират момчета като него.. Дали да не опитаме пак ???