.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Въпрос?

Въпрос?

Ами днес в училище се зачудих колко на брой са кръстоносните походи и понеже видях, че няма да се сетя и реших да попитам съученици...но се оказа, че и те не знаят. Та...някой ако може да помогне...ще съм благодарна
    Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня

Кръстоносните походи са 9 на брой. Аз попринцип се интересувам от история и често чета разни интересни работи в английската wikipedia. Доста е добра тъй, че ако се интересуваш от нещо винаги може да погледнеш там.

ами аз търсих само че в БГ вариант и там пишеше че са 10 и после изборени още няколко с различни имена... но някак си не ми допадна този отговор и за това реших да попитам
    Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня

9 са, просто има т.нар. 2 първи, на селяните и след това на реална армия, да кажем... да не ме чете господина по история...

Сега ми стана ясно защо аз съм стигнала само до 7мия. Благодаря много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си