- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да задоволим едно момиче (към момчетата)
Понеже честo срещам теми от страна на момчетата в които питат как да доставят по голямо удоволствиe на едно момиче при секса и реших да пусна тема в която да пише някой неща които ще са им от полза![]()
Спокойно можете да започнете с музиката,особенно ако е нежна и кадифена.Плътни и хрипливи гласове при повечето жени
Темата е убиец
Много верни неща има в написани. Мисля, че мацките от форума могат да добавят още няколко.
Също и това за свършването си е много верно.Не чакайте да ви моли и убеждава,сам сложи презарватив.По неин вкус.
Шепни в ухото Й мили думи които тя иска да чуе и които знаеш че и харесват
Хапи лекичко зърната на гърдите й
Не пренебрегвай класическата мисионерска поза,защото тогава тя може да те гледа докато правите секс и да те целува.
Аз с бившата като правих така тя направо се стапяше в мен от удоволствие.Влизай в нея бавно,сантиметър по сантиметър,движи се неритмично.Така тя не може да придвиди действията ти и да се подтогви за тях.Изненадата засилва удоволствието
Еми не вярвам човека да има предвид да си държил члена в мацката още 10 мин, може би малко, не като свършиш и да го вадиш като стрела на секундата.
Но това е при положение, свършваш в презерватива докато си в нея.
Аз рядко правя така за да не ми е беля на главата после обикновено свършвам извън мацката.
ако имаш опит и знаеш какво правиш не е така както го описватеПървоначално написано от Milena_Pld
както казах по горе в темата не да оставаш в нея 10 минути
1,2 минути са достатъчни а не да излезеш веднага да се обърнаш на другата страна и за даспиш
трябва да има все пак някакво уважение към нежния пол
Презерватива се къса точно от опитни![]()
![]()
![]()
И да...аз рярко позволявам изпразване в мен...(с презерватив)
Винаги го вади,маха презерватива и се празни някъде по мен.
Сега съм на противозачатъчни и дори да стане гаф не е толкова страшно,но за другите...трябва яко да се пазят.
Въпрос на съдба е дали ще издуеш корема![]()
Съгласен съм с Милена и SEXITA.Точно заради тея две минути съм брал дертове.И уважението си го има към нежния пол,когато не гледаш своя кеф ,а гледаш и тя да стигне края.Като свършиш ,си го вади когато искаш и дори и да не заспиш,не е лис вършила тя...кел файда!!Първоначално написано от Milena_Pld
Към съдбата бих добавил и малко предпазване и сиво в зелката (главата)
Лесно е да се говори,друго се практикува![]()
Иначе темата е много полезна!
Аз лично предпочитам да бъда сигурна в това,което правя. Не знам дали ще получа кеф от няколко тласъка в които ще пукна от мислене дали не се разсейва бяла течност в мен![]()
Не мисля,че е кой-знае какъв кеф.
Виж...за момчето може да е яко. Поне го свързвам със свирките.
Бившия обичаше като свърши в устата ми да продължа да му лапам няколко пъти...така оргазмът му беше по-силен и продължителен.
вие говорите за конкретни неща а аз съм писал в темата бая работи
обърнете внимание и на тях
Написано звучи много яко. В действителност... 1/5 от нещата да се направят, пак е много.
"Юруш на бързия, животински секс, и беш да се обличаш."
Горе долу така се случват нещата. Това са някакви романтични изблици, които за повечето момчета са чужди. Момичетата влагаме повече емоция дори в секса като такъв, за разлика от тях. Уви, понякога ако измрънкаш за 'малко романтика' едва тогава може и да те огрее..![]()
В крайна сметка какво се случва - и ние се научаваме да задоволяваме само плътските си желания, без да се отдаваме толкова на чувства и емоции.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Има едно нещо още, което си пропуснал - това са ушите и зад ушите. Много важно място при играта - същото важи и за вратлето и основата на косата.
не мога да знам всичко все пак![]()
Опита се трупа - не се притеснявай.
+1 Никой не се ражда научен все ощеПървоначално написано от mirmark
![]()
az mislq, 4e ne6tat koito si napisal sa polezni, no e vajno da se znae, 4e vs jeni sa razli4ki
naprimer az obi4am maja da e otgore i svar6vam samo kato me "blizkat", no imam priqtelki koito mn mrazqt misionerskata poza i da gi l.j.t
ta az v razli4ni momenti xaresvam razli4ni ne6ta
kogato sam piqna obi4am glybiq sex i pove4eto mi priqtelki obi4at pove4e grybiq sex
kato ne da ni biqt nali leko grub
i nai mn me vazbujdat maje koito sa samouvereni
napravo me raztapqt, tezi koito se pritesnqvat ne sa nikak vazbujda6ti
ta taka spored men - beleznici, mrasni dymi4ki i taka
ina4e za pove4eto ne6ta si prav no zavisi kak se pravqt
Евала!Някои да пусне смислена тема!
По темата наистина звучи много приятно иии ми харесват написаните неща ..Ще помогне тази тема според мен даже може да се направи и важна!
браво,мисля,че поне за кратко това ще прекрати онези темички
едва ли ще помогне но пък някой може да понаучи това онова
Браво на автора мн хубава тема... незнам за другите но на мен много ми допадна начина по който ги е описал нещата...Иска ми се повечкото момчета да са такива... ехх мечти!!!
Както и да е... иначе браво от мен за темата!!! Може доста да се понаучи пък и да се твори над тези описания... !!!
Всеки творящ с музата си...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Както някой каза, жалкото е, че не го правим повечето пъти така както е описано, а гледаме на бързо на бързо и чао - чао:С
Иначе това момчето да не излиза веднага от теб . . преди не зная как е било наистина не си спомням, но сегашният ми приятел винаги свършва в мен /без презерватив/ и ми е яко като усещам как се разтапя направо =) Другите неща също няма да е зле момчетата да ги прочетат и да ги прилагат даже=)
ПС - На момчетата може да им звучи тъпо това, че ако си сложат брадичката там отзад на вратлето момичето ще се разтопи, но не не е глупост, наистина е страхотно =)
лично сън опитвал това с брадичката и знам ефекта за това и го написах![]()
Брао Бобс мн хубава тема си напраил дано се поучат как казахме![]()