- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да задоволим едно момиче (към момчетата)
всяка е различна...както казах някаде из темата нещата които съм писал съм ги правил и знам ефекта от тях...има още неща които не знам и нямам нищо против да добавяте ощеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Само мога да похваля Боби...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Мисля,че този въпрос би трябвало да бъде зададен към момичетата,защото те най-добре знаят какво може да ги задоволи.Съществуват различни типажи жени,заедно с това и различни предпочитания относно секса и това какво би ги задоволило.Това е строго индивидуално.
[quote=x3eme]Понеже честo срещам теми от страна на момчетата в които питат как да доставят по голямо удоволствиe на едно момиче при секса и реших да пусна тема в която да пише някой неща които ще са им от полза![]()
Спокойно можете да започнете с музиката,особенно ако е нежна и кадифена.Плътни и хрипливи гласове при повечето жени
както вече поясних нещата съм ги правил
Аз не твърдя обратното,но все пак си ги научил и след това за тази тема си ги копирал просто от един къде си.Та едно е да си правил нещо и съвсем друго е да съветваш хората от твое име с неща писани от други хора.Просто можеше да оставиш линк към съответният сайт.Не се заяждам ,но четейки темите и постовете се чудя от къде такива комплекси и каква е тази мания за "издокарване" или "харесване" ,която ти имаш спрямо женското присъствие във форума ....Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
я няква комплексарка ме засегна![]()
tqnko, да знаеш на тоя аватар как страшно приличаш на един мой познат. А и btw, страшно сладко котенцеПървоначално написано от tqnko
А иначе темата е 6.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Играта с ръцете и точки по тялото ми е позната ..
Както и приказките ..
По-бос съм в другата част![]()
Ама има време да се .. науча ?
Желаещи жени да помогнат с учението ?![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Много правилно.. Но според мен, ако едно от двете не е задоволено, то и другото няма да е съвсем наредПървоначално написано от what3ver
![]()
Офф я стига сте дрънкали глупостииии.. Тааа от сорта на "Браво, ама като свърши да си го изкара веднага".. или.. "абе на тая тема трябва да отговорят момичетата".. офф абе яко сте зле.. вие сигурно не знаете в леглото какво да правите, ам ся давате съвети.
Браво x3eme темата е супер и е много полезна точно на тези, дето не са съгласни с тебSorry, че ви леко обиждам, ам той все пак се е постарал да направи тема, полезна за всички и е дал съвети от свой личен опит (предполагам).. а вие какво.. чудите се къде да намерите косур
.. пък накрая пак си пускате теми "Дали съм надула корема
"
Абе това с оставането вътре е много хубаво, но се прави само при съответните контрацептиви иначе е доста неподходящо.
ще дойде и твойто време да пускаш такива теми за надут корем, затова сега не се прави на оборотна и не критикувай чуждото мнениеПървоначално написано от sLadkaTa_LoRi
И на мен би ми било по-хубаво, ако приятеля ми беше в мен докатро свършва, но за по-сигурно и двамата сме на мнение, че дори и с презерватив, не е хубаво да свършва в мен... Колкото до темата - тя е много добра, ниой нищо не казва, а по-скоро се страхуват от евентуалния гаф, който може да се получи при една такава ситуация
![]()
http://web.hit.bg/seksigri/igriqki.html ...ето и доста пикантни примери за изостряне на любовната игра...за темата - трепаЧ
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Браво за темата много полезна евала на момчето виждам го че не е от 'ебачите",само 1 не ми хареса и то не че не ми хареса а ми стана кяво гадно,как може някои момчета да не се държат мило с приятелките си.Тва не мога да го проумея,прочетох пост който съдържаше нещо от сорта "трябва да си измолим малко романтика",това не ми допадна съвсем.Защото аз лично не виждам друг начин освен този който е описал авторът.И едно послание към нежната част на форума: момичета не си мислете че момчетата са животни за секс,не казвам,че няма такива,но нв сички.Слагам себе си в другата част,понякога дори съм готов да жертвам собственото си удоволствие в името на това партньорката ми да се чуства добре.
ti si bil strashen![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от amatorium
Като изключим някои от тях стават.Принципно темата не е лоша.Но и на мене ми се струва ,че е копирана и автора я пуска с цел поучаване,но от контекста се подразбират и още няколко негови цели ,за които той /поне за едната/ се надява да я постигне още с регването си тук.
Давам си оценката на темата /лично мнение не ангажирам никой /
4 от 6!
[quote=x3eme]Понеже честo срещам теми от страна на момчетата в които питат как да доставят по голямо удоволствиe на едно момиче при секса и реших да пусна тема в която да пише някой неща които ще са им от полза![]()
Спокойно можете да започнете с музиката,особенно ако е нежна и кадифена.Плътни и хрипливи гласове при повечето жени
Трябва да се съглася, че темата е много кратко и точно предзначена за БАЗИСНИТЕ НЕЩА, които ние мъжете трябва да правим.
Индивидуални девойки колко искате и разнообразието е по-голямо от колкото на Майката Природа![]()
![]()
.
Малко допълнение: като "работите" около и по врата и шията на момичето, много подходящо е местата които сте целунали или близнали да духнете с лека струя въздух. Овлажнената кожа и въздушната струя карат сетивата да се изострят.
РАБОТИ, личен опит.
Аз живея в Южна Африка и мога да ви кажа, дами, че българските мъже са истински джентълмени и герой. Тукашните мачовци са толкова мачовци, че жените им, си слагат кондома в устата и му го надяват докато той седи и гледа ръгби, а тя му носи поредната бира. Това ли искате да имате удома или мъж, които поне иска да прочете нещо или да дори да научи нещо.
Жените сте едни и същи на всякаде. Повечето случей говорите (по-скоро само приказвате), че романтиката е отживелица и за преовеличеното на нейната сила, а вече веднаж в леглото/дивана/канапето/бюрото/масата/бара/т.н./т.н. гола и изпаднала в желание бленувате ние да сме малко по-романтични. От тук идва противоречието. Ако искате романтика не го намеквайте, а си го кажете. Аз желая сФирка и си казвам, обикновенно получавам. Направете го и вие.
Извинявам се ако съм бил малко груб. И се извинявам за правописа и словореда от 8 години съм извън БГ(глупаво извинение, но....)
Желая на всички най- най- най- хубави моменти и изживявания с съпризи/ги, гаджета или просто рандом секс.....
Та-та...
\Влизай в нея бавно,сантиметър по сантиметър,движи се неритмично.Така тя не може да придвиди действията ти и да се подтогви за тях.Изненадата засилва удоволствието/ \
/
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Всичко написано е вярно. Тези, които не са съгласни, помислете дали сте достатъчно добри в леглото и дали знаете как точно да се държите с една девойка![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ех айде да се учат
Просто аз
правилно!!
FUCK-тически не ме интересувате..