.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Трансформиращ преразказ

Трансформиращ преразказ от името на страничен наблюдател на произведението на Константин Константинов
    ’’Таласъм’’
    плс спешно е помогнете
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Голям фен
    Ти май си бая зле, а? Не ти знам пола, ама си кухо, та дрънка. Ни стига, че вече няколко човека, включая и себе си, ти помогнахме, а ти даже едно "благодаря" не обели, ами и се натрапваш за още. Научи се на обноски, а дотогава...

Виж сега ако си чел произведението ще ти е лесно...Просто го разкажи от името на някой който гледа от страни и разказва....
    най-щастливата :PpP

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Ти май си бая зле, а? Не ти знам пола, ама си кухо, та дрънка. Ни стига, че вече няколко човека, включая и себе си, ти помогнахме, а ти даже едно "благодаря" не обели, ами и се натрапваш за още. Научи се на обноски, а дотогава...
    Благодаря ако някъде си ми помогнал/а аз не гледам кой ми помога
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Цитирай Първоначално написано от Panic_Girl
    Виж сега ако си чел произведението ще ти е лесно...Просто го разкажи от името на някой който гледа от страни и разказва....
    1 аз съм момиче и 2 не ми се занимава да го чета а в нета не го намерих ако някой намери нещо което ще ми помогне да го напише

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми на теб не ти се занимава да го четеш, на нас не ни се занимава да ти го напишем :P айде пиши сама, не стаа на готово, пък и не е чак толкова трудно да напишеш един трансформиращ преразказ, айде разбирам да беше есе - изисква се мозъчна дейност, ама трансф. пр. може да го напише всеки.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си