.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Skype

Hybrid View

Има ли начин да се изтрият имената в скайп? Там дето пишеш скайп име и те се записват кой е влизал. ИМа ли начин това да се изтрие? Плс. Спешно е...

shadow4e
    Пиши описателни заглавия.

C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Skype ато където пише "admin" пишеш твоето потребителско име(на уиндоуса)

nz i az tva se 4uda ama mai ne moje... pone taka sa mi kazvali
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    C:\Documents and Settings\Admin\Application Data\Skype ато където пише "admin" пишеш твоето потребителско име(на уиндоуса)
    a ako ne stane shoto probvah
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

как така на уиндолса?

eхоооо може ли помощ

Град
    Инкогнито
    Каква операционна система ползваш ? (Windows xp, vista , Linux, OS X)
    И какъв account name ползваш за операционната система ?

Цитирай Първоначално написано от nik4ooo
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    a ako ne stane shoto probvah
    Има папки имената на който са акаунтите в скайп. Триеш която искаш да махнеш.

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Skype
    Копирай този адрес в адресната лента горе примерно като отвориш някоя папка.
    На мястото на USER пишеш името което си избрала за админ. Примернo в моя случай е ViolentSaint в твоя незнам.
    След това в папката в която ще те отведе този адрес има други папки с имената на потребителите влизали в Скайп. Изтриваш това което искаш и си 6+

Ама аз не знам името... обясниха ми, че трябва да натисна десен бутон на папката My computer, след това Properties. И там пише. Ама кое от всичкото дето излиза е името??

Кое име не знаеш ? ViolentSaint го обясни кратко, ясно и точно...

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Оле, ако си със Уиндоус XP натисни старт менюто и горе до иконката виж кое име пише.Него пишеш на USER

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си