.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Светла кожа!

Ето го и моя проблем! Кожата ми е чиста почти нямам пъпки -, но тена на кожата ми е ужасно светъл и направо не мога да се гледам така ! Лятото ходих без фондьотен и тена на лицето ми беше много як ! Ама сега е ужасно блед!! Естествено като излизам или като ходя на дск си слагам първо антибактериален фдт, после малко коректор и накрая перли и направо !!! Все едно тъкмо съм се пръкнала от солариума !! Не искам да продължавам така!! Не искам да си мажя кожата така, но просто не мога!!! искам по хубав теН!! какео да правя посъветвайте ме

Ходи на солариум, така ще имаш тен и лицето ти ще се изчисти. А защо е нужно да се мацаш толкова много - фдт, коректор и перли, ако държиш да си с грим малко фдт е достатъчно

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами ако толкова не можеш да се понасяш , солариумът е решение , въпреки че според мен бяло лице е много сладко
    Но съветвам те не се мажи с някакви кремове за тен , защото ще станеш жълто оранжева и на петна.

аз живота си давам за бяло лице тя на солариум ще ходела

Град
    у вас ;]
    Suglasna sum s BlackWings 4e ne trqbva da se majesh s razni kremove ili spreiove za ten zashtoto e po4ti sigurno 4e nqma da stane ravnomeren ten...

prosto hodi na solarium.. neznam kakwo drugo reshenie moje da ima..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Автобронзант... (все пак е по-полезен от солариума )
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Автобронзант или солариум ...

автобронзанта какво представлява ? някой може ли да ми обясни малко по-подробничко

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от bebeeeeee
    автобронзанта какво представлява ? някой може ли да ми обясни малко по-подробничко
    Представлява някакъв крем или спрей , който го втриваш в тялото си периодично , и след еди-колко време УЖ предизвиквал тен и кожата поъмнявала. Обаче повечето от тея неща просто боядисват кожата ти , цапат дрехите и те правят на петна. Може и да има някой качествен продукт , но до сега не съм срещала такъв . Затова по-доре на солариум , поне ще си сигурна в резултата и трайността му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си