.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kya
    Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Значиииии.. Прочетох мненията Много ми хареса как стреснахте момичето. Според мен е от месечният ти цикъл. Предполагам че щом питаш този въпрос си на години в които цикалът ти не се е регулирал. Трябват му 2 години за да се регулира напълно а може и повече. Това нещо ми се е случвало и на мен. Свършва ми и полсе като правя секс и пак ми идва. Но добре си наравила че си отишла на лекар.

ПП: Колеги, не стряскайте така хората.
    Е как като правиш секс ще ти идва цикъла
    Ха! Не очаквах въпроси. Ми значи виж сега. Случва се. При теб може и да не е така. Говорила съм с момичета и на тях им се е случвало. Просто ти идва пак. Не знам как става. Говоря само от личен опит и не само моят. Ако не изчакаш достатъчно време примерно ден - два - три и може а ти дойде отново. Нямам предвид пак цяла сдмица придружена с ония зверски болки (които и те са относителни - някои моми1ета изобщо не ги боли), просто с един два дена го увеличаваш.
    Ами просто чисто физиологически ми се струва, че няма връзка между двете неща, ама можеее и да може, всичко е възможно..

Град
    София
    и аз бех така по едно време и отидох на гинеколог и се оказа че имам некво възпаление....
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Значиииии.. Прочетох мненията Много ми хареса как стреснахте момичето. Според мен е от месечният ти цикъл. Предполагам че щом питаш този въпрос си на години в които цикалът ти не се е регулирал. Трябват му 2 години за да се регулира напълно а може и повече. Това нещо ми се е случвало и на мен. Свършва ми и полсе като правя секс и пак ми идва. Но добре си наравила че си отишла на лекар.

ПП: Колеги, не стряскайте така хората.
    spored men na godinite ,koito sym t.e. meseci predii 18 trqbva da se e reguliral otdavna ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си