.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Спах с най-добрия му приятел

Здравейте!Имам си приятел от 4 месеца , но вчера вечерта на един купон се напих и преспах с най-добрия му приятел.Знам какво ще си помислите, но наистина бях много пияна и не мислех трезво.Приятеля ми е извън града и ще се върне в понеделник...страх ме е,че ще разбере и ще скъсаме.Има и още нещо Един друг приятел от тяхната компания днес ми се обади да се видим и се видяхме.Разказах му всичко и започнах да плача, а той както ме успокояваше и ме целуна в първия момент не можах да реагирам, но после му отвърнах просто така ми дойде.Казах му да не казва на никой за тези работи и той ми обеща да мълчи.А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(

Мега фен Аватара на mynichka

Re: Спах с най-добрия му приятел

Цитирай Първоначално написано от NaiQkiqt
    Цитирай Първоначално написано от VIOLETKA_BE
    Здравейте!Имам си приятел от 4 месеца , но вчера вечерта на един купон се напих и преспах с най-добрия му приятел.Знам какво ще си помислите, но наистина бях много пияна и не мислех трезво.Приятеля ми е извън града и ще се върне в понеделник...страх ме е,че ще разбере и ще скъсаме.Има и още нещо Един друг приятел от тяхната компания днес ми се обади да се видим и се видяхме.Разказах му всичко и започнах да плача, а той както ме успокояваше и ме целуна в първия момент не можах да реагирам, но после му отвърнах просто така ми дойде.Казах му да не казва на никой за тези работи и той ми обеща да мълчи.А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(
    Браво на теб. Поздравления. Сега преспи и с баща му
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Искам сериозни мнения мн ме страх

Град
    Враца
    Ако темата не е ебавка мога само да ти кажа, че не ти дреме за гадженцето ти Даже ми е жал за момчето. По-добре му кажи сама какво си направила, след като се прибере и се хвани с някой друг, например с тоя, с който си се целувала
    еlsy

Re: Спах с най-добрия му приятел

mdaaa dosta losho to, az samo se chudq zashto na butlkite s alkohol nqma nadpisi ne zlupotrebqvaite no kakto i da e...
    po temata spored men shte byde nai dobre ako ti parva se vidish s nego kato si doide i sednete i si pogovorite, razkaji mu kakvo e stanalo, po dobre da nauchi ot teb otkolkoto ot drugite i vse pak trqbva da poemesh otgovornosta za deistviqta si

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ако темата не е ебавка мога само да ти кажа, че не ти дреме за гадженцето ти Даже ми е жал за момчето. По-добре му кажи сама какво си направила, след като се прибере и се хвани с някой друг, например с тоя, с който си се целувала
    mda ne e losha ideq ili puk s tozi deto si spala imash izbor sega..

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА КУРВА.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Доста си се оплела,пробвай да кажеш истината на всички и разбери с кого искаш да си
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Бахти работата... САма си си виновна... гадно ми е за момчето, че има приятелка "изневерничка" ... Кат толкова го обичаш, и ти е гадже, какви са тия работи... и то с най-добрият му приятел... нямам думи, какви хора има...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    А може и с двамата
    еlsy

Бахти к.....та си честно!

А може и с двамата
    mi zashto puk ne shte ste edno golqmo demokratichno semeitvo

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА к***а.
    кyрва искаше да каже
    Am I invisible because you ignore me?

Град
    Враца
    А може и с двамата
    mi zashto puk ne shte ste edno golqmo demokratichno semeitvo
    еlsy

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    i 6to te e strax?4e 6te skusate li?tui kat gledam ne ti puka..ne stiga 4e si mu izneverila vednuj na kupona i uj mn kofti se se 4uvstvala mi i posle trezva si bila i pak si se mlqskala s o6te nqkoi..baxti kurvata dolna..napravo si za boi

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Принципно медали за това, дето си направила не се връчват.. затова гледай да влезнеш в пътя, а не да лазиш по тротоарите..

Голям фен
    хм .. постъпила си много нечесно спрямо 3-тото момче ... поне на него да беше пуснала ... бахти нацакания е той ... Решението е да се обадиш и на двамата и да напрайте една 3-ка ... успех ...

Моли се , като се върне да пребие онези двамката .. Ако не тях , то тогава теб ще пребие ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Искам сериозни мнения мн ме страх
    Да си мислила какво правиш!

тва ме строши направо преспала с приятеля му..сетне някъв друг (който разбрал сигурно какво станало и решил и той да си пробва късмета) и си говорили ама и него целунала..ама не искала приятеля и да разбере Що да не разбере? или викаш той има още доста приятели?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    За постъпка като твоята,няма извинение....Ако поне имаш някаква смелост кажи на приятеля си,защото той ще разбере.... По-добре от теб,отколкото от друг....

Град
    V MoQtA StAq
    искаш ли медал
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Wonderland
    Историята ти е доста оплетена,звучи леко като сапунен сериал,препоръчвам ти да кажеш всичко на гаджето си,защото така или иначе ще разбере от някого и ще стане по-зле за теб,чакайки .

Zabravih da vmakna vidqh che nika ti e VIOLETKA_BE pomisli da go preimenuvash naprimen na MINETKA_BE ili neshto ot sorta

Твойто гадже има много загорели приятели...... Предлагам да преспиш със всички и тогава да му кажеш.Айде до понеделник имаш време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си