- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с най-добрия му приятел
Здравейте!Имам си приятел от 4 месеца , но вчера вечерта на един купон се напих и преспах с най-добрия му приятел.Знам какво ще си помислите, но наистина бях много пияна и не мислех трезво.Приятеля ми е извън града и ще се върне в понеделник...страх ме е,че ще разбере и ще скъсаме.Има и още нещо Един друг приятел от тяхната компания днес ми се обади да се видим и се видяхме.Разказах му всичко и започнах да плача, а той както ме успокояваше и ме целуна в първия момент не можах да реагирам, но после му отвърнах просто така ми дойде.Казах му да не казва на никой за тези работи и той ми обеща да мълчи.А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(
Първоначално написано от NaiQkiqt
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Искам сериозни мнения мн ме страх
Ако темата не е ебавкамога само да ти кажа, че не ти дреме за гадженцето ти
Даже ми е жал за момчето. По-добре му кажи сама какво си направила, след като се прибере и се хвани с някой друг, например с тоя, с който си се целувала
![]()
еlsy![]()
mdaaa dosta losho to, az samo se chudq zashto na butlkite s alkohol nqma nadpisi ne zlupotrebqvaite no kakto i da e...Първоначално написано от VIOLETKA_BE
po temata spored men shte byde nai dobre ako ti parva se vidish s nego kato si doide i sednete i si pogovorite, razkaji mu kakvo e stanalo, po dobre da nauchi ot teb otkolkoto ot drugite i vse pak trqbva da poemesh otgovornosta za deistviqta si
mda ne e losha ideq ili puk s tozi deto si spala imash izbor sega..Първоначално написано от nicolepcd
Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА КУРВА.
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Доста си се оплела,пробвай да кажеш истината на всички и разбери с кого искаш да си![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Бахти работата... САма си си виновна... гадно ми е за момчето, че има приятелка "изневерничка" ... Кат толкова го обичаш, и ти е гадже, какви са тия работи... и то с най-добрият му приятел... нямам думи, какви хора има...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
А може и с дваматаПървоначално написано от tan0
![]()
еlsy![]()
mi zashto puk ne shte ste edno golqmo demokratichno semeitvoПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
![]()
кyрва искаше да кажеПървоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
![]()
Am I invisible because you ignore me?
i 6to te e strax?4e 6te skusate li?tui kat gledam ne ti puka..ne stiga 4e si mu izneverila vednuj na kupona i uj mn kofti se se 4uvstvala mi i posle trezva si bila i pak si se mlqskala s o6te nqkoi..baxti kurvata dolna..napravo si za boi
Cruel Intentions
Принципно медали за това, дето си направила не се връчват.. затова гледай да влезнеш в пътя, а не да лазиш по тротоарите..![]()
хм .. постъпила си много нечесно спрямо 3-тото момче ... поне на него да беше пуснала ... бахти нацакания е той ... Решението е да се обадиш и на двамата и да напрайте една 3-ка ...![]()
успех ...
![]()
![]()
Моли се , като се върне да пребие онези двамката .. Ако не тях , то тогава теб ще пребие ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да си мислила какво правиш!Първоначално написано от VIOLETKA_BE
![]()
тва ме строши направопреспала с приятеля му..сетне някъв друг (който разбрал сигурно какво станало и решил и той да си пробва късмета) и си говорили ама и него целунала..ама не искала приятеля и да разбере
Що да не разбере? или викаш той има още доста приятели?
![]()
За постъпка като твоята,няма извинение....Ако поне имаш някаква смелост кажи на приятеля си,защото той ще разбере....По-добре от теб,отколкото от друг....
искаш ли медал![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Историята ти е доста оплетена,звучи леко като сапунен сериал,препоръчвам ти да кажеш всичко на гаджето си,защото така или иначе ще разбере от някого и ще стане по-зле за теб,чакайки .
Zabravih da vmakna vidqh che nika ti e VIOLETKA_BE pomisli da go preimenuvash naprimen na MINETKA_BE ili neshto ot sorta
Твойто гадже има много загорели приятели......Предлагам да преспиш със всички и тогава да му кажеш.Айде до понеделник имаш време.