- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- същЕствува Ли нЯкои идеАлен ..За Мен ....
здравейте... искам да споделя болката си с повечко хора и се надявам някои да ми помогне и поне да не я чувствам толкова...значи малко сам объркана нз дали аз винаги сам виновна или момчето с което ''съм щяла да ходя''.защото колко мн момчета са се борили за мен но аз не сам ги забелзвала дори,защото просто или са били грозни или се нещо не ми е харесвало в тях,а и друго нещо толко дълго време се борих за един човек накрая го оставих и тои ме потърси но не за това дето аз исках ,а искаше да правим нещо
което аз не бях сигорна...изопщо мога да кажа че в живота ми толко много момчета сам рязала че просто не е реално ,дори и такива кадето харесвам..и нз защо още по голям проблем.Вече започвам да си мисля че се боя или просто защото тези хора неможе да имаме никакво бъдеще защото те само ще гледат да преспят с теб
та искам някой да ми даде съвет как да не намирам кусорите на другите..и да си намеря някой с който може да имам бъдеше и който найстина да се обичме
ше бъда мн благодарна на хората които ми дадът някой съвет
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Един съвет от мене не бързай ти да търси6 любовта тя сама ще те намери а когато те намери постарай се да не я испуснеш а колкото до това как да не намираш кусурите на момчетата ми гледай само хубавото в тях това което не ти харесва може да се промениПървоначално написано от exclusive__16
![]()
Ем търси го по каталог....Първоначално написано от exclusive__16
Едва ли ще намериш някой, който има само положителни черти, просто защото такъв човек нямаЗамисли се дали нямаш прекалено много изисквания в търсене на "идеалния"
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Любовта не се търсила, тя сама идвала при нас...както казаха по-горе не бързай да я срещнеш и за теб ще се намери човек, а дотога без да те обиждам, но ти казвам - поработи върху правописа си![]()
Естествено , че има горе главата !![]()
Правописният речник е създаден специално за тебе !![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Моят съвет: Намери си хоби и се замисли дали ти трябва момче във момента (така де щом гледаш само косурите им наистина много ги мислиш).Все пак няма перфектни хора![]()
+++Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
я не се отчайвай за глупости![]()
![]()
... някой ден ще я срещнеш
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ще те кажа 1-идеални хора НЯМА!Те са само по сапунките и тъпите любовни историйки!
Значи давам ти отговор на заглавието на темата ти- Не
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Ммм exclusive_16 повярвай и аз също като теб намирам все някакви кусури в момичето, което иска да е с мен и го режа... Но нали знаеш - идеални хора няма, така че гледай да помислиш хубаво преди да правиш още глупости![]()
ем сори за правописа ... :Д и тея дет се подиграват по добре да не пишат;]
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Хора, като теб не се променят.Ти си дребнава и => ще бъдеш сама доста дълго време!
За всеки влак си има пътници. Ще дойде и твоят момент да откриеш идеалният за теб.Имай търпение и не се отчайвай![]()
какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.
Научи се малко да пишеш бе...
Почти нищо не разбрах. Само главната идея, че не попадаш на свясни момчета. Всеки е минал през тоя период, спокойно, ще отмине!
И ще си намерих готино гадже, което да те обича.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Така ще е - ние грозните нямаме шанз.. /за някой да не каже, че ми трябва и на мен правописен речник: пише се шанс а не шанз, но така го казвам винаги и ми е станало като мото/
глупава си... какво значи "дайте ми съвет как да не намирам кусУрите на другите? " е какво искаш да не ги намираш и да си затваряш очите ли?
измий си личицето с малко студена вода и се огледай... идеален?! няма такова понятие.... по-добре ако тръгваш с някой първо го опознай добре.... и преценявай преди да се доверяваш...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от exclusive__16
Не чакай принца на бял кон, винаги идва само коня.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от pandelka
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....