.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Re: Спах с най-добрия му приятел

Цитирай Първоначално написано от VIOLETKA_BE
    А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.
    Каква приятелка само, при това най-добра

Значи остава да минеш цялата рода на приятеля на гаджето ти,после на онзи другия и накрая и на другото момиче.Тогава вече ще бъдеш много по-спокойна.

ахах тва твоето поведение само с една единствена дума мое да се опише. штом искаш съвет, ето ти един - следващия път, преди да преспиш с дръг, помисли за последствията

...

predvaritelno se izvinqvam 4e ne pi6a na kirelica znae6 li az bih mu kazala istinata no 6te izvurtq ne6tata taka 4e te da sa vinovni toi da me e napil i drugoto mom4e da me e celunalo bez az da mu otvurna i togava toi 6te razbere kakvi priqteli ima i 6te vqrva na men ne na tqh ako naistina durji na men uspeh!

Re: Спах с най-добрия му приятел

Здравейте!Имам си приятел от 4 месеца , но вчера вечерта на един купон се напих и преспах с най-добрия му приятел.Знам какво ще си помислите, но наистина бях много пияна и не мислех трезво.Приятеля ми е извън града и ще се върне в понеделник...страх ме е,че ще разбере и ще скъсаме.Има и още нещо Един друг приятел от тяхната компания днес ми се обади да се видим и се видяхме.Разказах му всичко и започнах да плача, а той както ме успокояваше и ме целуна в първия момент не можах да реагирам, но после му отвърнах просто така ми дойде.Казах му да не казва на никой за тези работи и той ми обеща да мълчи.А моята най-добра приятелка ми каза,че чула пъровото момче, което преспах с него и още едно момиче пак от компанията да си говорят за мен и момичето казало, че като приятеля ми се върне ще му каже всичко.Много ме е страх да не разбере...Кажете ми какво да правя ;(
    Никой не е длъжен да ти дава съвети, след като си такава тъпа пача!
    Аре кере и всяка уличница да си знае гьола.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Ти въобще имаш ли някакви чувства към приятеля ти?
    Кажи му истината,пък квото стане...

Град
    Дълбините на канала :D
    ебало си е мамицата кви съвети давате...кво да излъже,да изкара момчето виновно и да им развали приятелството?!По добре гаджето и да се отърве от нея кват е шаврантийка...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Цитирай Първоначално написано от efizolka
    predvaritelno se izvinqvam 4e ne pi6a na kirelica znae6 li az bih mu kazala istinata no 6te izvurtq ne6tata taka 4e te da sa vinovni toi da me e napil i drugoto mom4e da me e celunalo bez az da mu otvurna i togava toi 6te razbere kakvi priqteli ima i 6te vqrva na men ne na tqh ako naistina durji na men uspeh!
    Демек ще го излъжеш,че приятелите му го предават,а не гаджето
    Леле ти си също толко тъпа колкото и авторката..
    Кфо са виновни момчетата,че е такава к***а не мога да разбера..
    Както тя, така и "приятелите му" са виновни.. Горкото момче, с такива хора около себе си, съчувствам му Най-добре му кажи ти, а не го оставяй да разбере от други приятели. Вероятно ти е ясно, че едва ли ще остане с теб след това, но ти сама си си го направила...

П.С. Това, че си била пияна не те оправдава.. На следващия ден, когато си излязла с друг от приятелите му, предполагам си била трезвена, защо го целуна тогава?! ... Много са ми тъпи извиненията "Бях пиян/а!"
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Сега трябва да ти направят един gangbang за наказание

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    100% sum sigurna,4e toq fr,s koito si se vidqla na kafe,samo te e probval!A ti kato poslednata 6avrantiq si se hvanala...v rezultat se nadqvam gadjeto ti da razbere i da te zareje,za6toto 6tom si celunala i sledva6tiq,gre6kata prednata ve4er QVNO ne e ot alkohola!Prosto si o6te hlape...tova obqsnqva vsi4ko,a ne alkohola!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от efizolka
    po-golqma idiot6tina ne bqh 4uvala.kak taka 6te te napie nqkoi,da ne bi da te vurje i da ti naliva v ustata!NIKOI nemoje da te napie,moje da te podkokorosa,no PAK sama 6te vdiga6 4a6ata,nali?!
    P.S-za6to trqbva da durji na teb?!?!?!?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ебало си е мамицата кви съвети давате...кво да излъже,да изкара момчето виновно и да им развали приятелството?!По добре гаджето и да се отърве от нея кват е шаврантийка...
    тъй тъй ама той и той е*а ти приятеля... Ей тва за мене е най-долното нещо...гаджето ми да изневери с най-добрата ми приятелка... направо ше ги заровя и двамата.... Ше извиняваш ама ти и тоя "приятел" на """ГАджето ти""" сте ... даже незнам как да ви нарека... Долни!Съчувствам на гаджето ти... дано има достатъчно акъл в главата та да ви за*бе и двамата.... Относно ТРЕТИЯ..най-вероятно както каза darla те е проверявал . . .

Град
    Ямбол
    Що за долна постъпка? Първо с най-добрия му приятел, после целувки с друг... даже не ти е станало неудобно, че си му отвърнала.
    Мисля, че връзката ви е вече в миналото. Все ще се намери някой за да каже на момчето какви ги вършиш докато той не е с теб. А ако имаш достойсновто сама ще му признаеш и ще си търпиш последствията!

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    А бе ... това не са хора за мене... ще обичам даден човек и ще изневерявам с най-добрия му приятел... това пиян да съм няма да го направя...

И ти как мислиш му се вика това?? че с един спала с друг се целувала
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    некъде из Сливница...
    И кво искаш да ти кажеме,баси курвенските номера,сама си си срала у гащите са се опраай,въобще не му завиждам на приятеля ти,а и тоя къде си преспала с него му бил най-добър приятел,я дебааа кой тоолкова добър приятел ше преспи с гаджето на най-добрия си приятел

Няма нужда да пишете повече...казах му и скъсахме .. :cry:
    Знам каква ми е постъпката .. ясно ми е и менеието ви.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Няма нужда да пишете повече...казах му и скъсахме ..
    Ем, грешка от която си научила. Късмет нататък.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Е те тва му викам курвенски номера/ш ме извиняваш/
    1во спапа с най-добрия му приятел..
    после се целувала с некъф трети..
    пфф

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Хмм доста заплетена ситуация. По-добре признай на приятеля си за станалото, така и така ще разбере - по-добре да е от теб

ПОвдига ми се от курви като теб, които хленчат "аз съм курва ама искам някой да ме обича", ми спри да бъдеш курва!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    Аз колкото и да съм пияна,и пистолет да си ми опряли в главата,ако обичам някого или поне държа на него,не бих му изневерила,особено пък с най-добрия му приятел.А тфа дет си целунала другото момче не си била пияна нали??Сега ще си търпиш последствията.Сама си прави изводите,при мен те са две думи-СКАПАНА к***а.
    мхм..
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Голям фен Аватара на beb4yy
    абе ако ще се изразявам траа те нахрана ае патувай успех дано не ви удря един в друг

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Трябва да се научите, че всяко действие си носи своите последствия!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Destanation unknown ((:
    Няма нужда да пишете повече...казах му и скъсахме ..
    То се очакваше ((:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си