- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с най-добрия му приятел
От цялата поредица, първото е "напиването".
Хора, вие не можете ли да се забавлявате без да се ковете до безпаметност?
Окей, пийте си, но то си има граница, човек трябва да усети кога да спре.
Това е сериозното ми мнение и оттам произтича целия ти проблем.
Помисли, ако беше спряла до определения момент, дали щеше нещо такова да се случи, когато си адекватна?
Знам, че не си написала темата, за да ти солят главата другите хора, но просто не знам какъв съвет бихме могли да ти дадем.
Или ще разбере, или не.
Ако не разбере, ще бъдеш голяма късметлийка, защото, както казаха по-нагоре, ще бъдеш с момче, което не заслужаваш.
Виж, ако и той ти изневерява, вече е друга работа, но не ми се вярва![]()
Имах подобна случка .. бившата напрай нещо подобно, след което ходихме още 1 месец за който съжелявам много ...Първоначално написано от VIOLETKA_BE
За това на теб мога да ти кажа че си 1 голям измед , курва , и още много неща ...![]()
![]()
![]()
Ха.... как успя толко глупости да извършиш накупПървоначално написано от VIOLETKA_BE
браво!
Доста си глупавичка май...
А и още нещо , не си само ти виновна .. виновен е и ония глупак , който уш му е най добрия приятел![]()
Не може"М"Първоначално написано от monotonous
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
кво сериозно мнение да ти дадем ве...Първоначално написано от VIOLETKA_BE
да си мислила кво правиш, разбери, че тва, че си се напила не ти дава никакво оправдание за тея неща дето си ги правила... да не си се напивала и тва е...
и дано момчето да разбере и да скъса с теб,
по-добре сам отколкото с такава като теб!
<N>
Оооо айде айде... и от какво те е страх ... от това което сама си си го направил!!! Ще си понасяш последствията.... не може просто ей така да ги правиш тия работи...По добре кажи на момчето.... да не се заблуждава като тебе!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А като го направи не те ли беше страх?За преспиването се оправдаваш,че си била пияна!Ами за целувките?Ако искаш се сърди,ама и аз бих казала на това твоето курвенски истории.И да - не ти пука за прителя ти ... ако ти пукаше - поне нямаше да целуваш оня третияПървоначално написано от VIOLETKA_BE
![]()
Дано разбере за курвенските ти номера и да те скъса..кой квото си направи ще си търпи последствията..
спрете бе..!![]()
случват се такива неща..ко се прайте че не кусвате алкохол!!!![]()
![]()
еми освен да говориш с приятеля му и тва момиче и да се опиташ да ги убедиш да не му казват..друг начин май няма :хХ съжалявам..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от VIOLETKA_BE
po dobre si priznai nqma smisal .. po dobre sega da mu razbie6 sarceoto na mom4eto...nqma smisal da razbere ot drug pone 6te oceni 4e ti mu kazva6!! 4estno kazano ne riskuvai na tova dali 6te razbere...posle kato razbere ako znaesh kolko 6te go boli...moje da te namrazi daje .. ee pri men ne se slu4i taka ...no i az ne prespah s dr mom4e samo se celuvah me i se zanimavah me..ot li4en opit po dobre si kaji si4ko..mn trudno kato zn 4e 4oveka koito e do teb se izmu4va i si zadava vuprosa kak moje da sym s takuv 4ovek pr pone taka mislq ...Izbora e tvoi..az o6te sym si s priqtelq i m/u drugoto i na men mi se slu4i to4no 4-tiq mesec..no mi prosti o6te sme zaendo i utre pravim 8 mesecaMacka kaji moje mom4eto da ti prosti..pojelavam ti go..nqma smisal da go lujesh!! tova e moito mnenie...
nqma mqsto na sveta za gre6nici
имай смелоста да кажеш на приятеля си, защото ти си си виновна, а не някой друг..по-добре недей да го лъжеш, защото ако 1 ден след време разбере..ще бъде мн по-зле и за двамата..![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Тц Тц Тц... всякакви ги има обаче... поне ще станеш известна...![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
spi s cqlata kompaniq, taka nikoi nqma da se surdi
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
тцтц мии той горкия вече е достатъчн0 прецакан с такива "приятели" ..пък и прятелката му не пада по-долу ..мога само да ти п0желая да го 0тървеш от присъствието си..0свен ако и той няма нищо против да те дели с френдовете си
с0ри ако съм била рязка ,просто ми стана жал за човека ..за0биколен от такива първични същества дет0о не могат си контролират нуждите или сивото вещество ли тдз
![]()
What g0od is a [color=violet]
offf bojeee kvo samo laete sre6tu neq beda naistina kofti e postapila ama parvo nai-dobriq mu fr sig ne e bil tolkova piqn kolkoto neq i e zn kakvo var6i(kakto i tq do nqkva stepen) i kakvo 6te pri4ini na fr si, no vapreki tova se e vazpolzval ot neq, za6toto moje bi zn, 4e tq nqma da mu obarne nikakvo vnimanie v trezvo sastoqnie.A onova mom4e se varpolzvalo ot situaciqta,4e koe mom4e ne bi. taka 4e ne e izkarvaitesamo neq vinovna, postavetese i na neino mqsto. A kam avtorkata, NE MU MISLI TOLKOVA ako gadjeto ti razbere obqsni mu, ako skasate hubavo ne e POSLEDNOTO mom4e nali zn "vinagi ima ne6to po- dobro!". Uspeh!!!
![]()
Как всички твърдят, че си го 'излъгала' най-нагло.![]()
Общо взето дори да му беше 'изневерила' с целувки не опира толкова до 'изневярата', колкото до това, че когато си посмяла да погледнеш друг, ти вече си наранила достйнонството му, барабар с егото и всичките му там работи. ...
В момента освен, че съжаляваш, надявам се поне 'ебането' да е било яко, поне нещо хубаво да си извлекла от тази ситуация.![]()
Милата тя.. не ти завиждам.. в момента и аз съм в подобна на твоята ситуация, ама моята 'изневяра' не е от ония платоническите, физическите, а от по-дълбокочувствените.![]()
Общо взето да са ебем в шматките, дето сме.
Ти мани, тва, че съжаляваш, ама той колко наранен ще се чувства, не е истина....
Никъде в темата си не спомена, че държиш на него и ИСКАШ ВРЪЗКАТА ВИ ДА ПРОДЪЛЖИ, дори неусетих нотка на съжаление.
Само питаш "Кво да правиш", ми няма кво да правиш.. най-много да седиш да се самосъжаляваш (бахти, не знам за кой път е повтарям тази дума) и да си помислиш добре за в перспектива такива постъпки ли смяташ да правиш с хора, с които би могла да имаш някакво бъдеще. Стойностно при това.
Ох, ще ми се да ти помогна..
Поне и приятеля ти да ти беше изневерил, така поне сега щяхте да сте квит...![]()
Егати филма, човек![]()
Първоначално написано от NaiQkiqt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Anq59
Алкохола не е правдоподобно оправдание.Момичето е 4 месеца с гаджето си и вече не й се е искало да бъде само с един,а алкохола просто е предтекст за постъпката й.
Аз защо никой път като съм се напила в продължение на 2 години,не съм изневерила на гаджето си,а съм имала хиляди възможности?
Разцелувай и момичето-може да размислиПървоначално написано от VIOLETKA_BE
![]()
Пффф ти и в трезво и в нетрезво състояние праиш глупости а после те е страх. След дъжд качулка. Аз на твое място (въпреки че не съм била и няма и да бъда...) бих му казала сама,защото ти вече си го предала пред самата себе си. С кви очи ще го погледнеш?!?!