- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли такива момичета...
как да кажа.. харесвам по окосмените момичта. лятото на плажа видях едно момиче беше седнала и като си преместваше краката имаше мн косми и се възбудихведнага почнах да си представям как я пипам и съм с нея..беше на около 15 ако има такива да пишаттт мислите ли че е нормално да ми харесва
![]()
Sinan Sakic rulzzz
според мен ти си неосъзнат зоофил...
хахаах може и да имаВсичко има на тоя свят ихихих, аможе да си хванеш някоя госпожица и след време да й кажеш да пусне чубака, може и да върже
![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Значииии...един приятел,дет има мнооого мацки зад гърба си ми каза,че не много рядко му се пада някоя по-буйна..![]()
Не се отчавай...сякви ги има![]()
Ela v moq gradkef ti s mystaci kef i ti kosmi po gurba
sqkvi vulci ima
ma ako mnogo darji6 na silno okosmenie vzemi si kotka
![]()
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
мн ви искам..моляви ако има такива пишете. не ми пука за мненията на другите![]()
Sinan Sakic rulzzz
Какво да пишем,не разбрах...Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
Ako ima okosmeni da my pi6at na pi4aПървоначално написано от sexita
Xaide be mackipysnete brada i napravete kef na pi4a 4e mi stava jal za negyyyyy
![]()
За всеки влак си има пътници!И моля ви само не се правете на толкова "печени",защото всеки си има няква гадна фантазия.Нали!Той поне си го казва направо.И няма нищо лошо в това...и вместо да му давате тъпите си и бих казал (без извинение) доста плиткоуми отговори...по-добре го посъветвайте нещо!Като например:
Пич,ако осъзнаваш,че така личната им хигиена спада доста и въпреки това ги искаш...евала,защото поне си отстояваш на желанията!Ама внимавай! :P
lol ti sigorno si ricarqt na bql kon koito za6titava kosmoliybeca..... aide kat si tolkos inteligenten i saobrazitelen kaji si ti mrusnata taina da te vidim ti 6to za stoka si....Първоначално написано от Maskata
Искам някоя да пише че е такава..мн ме възбуждатПървоначално написано от sexita
![]()
Sinan Sakic rulzzz
И ше лъскаш ли...квоПървоначално написано от srpsko_1988
![]()
Първоначално написано от Revenge
На теб да ти се доказвам![]()
Аз що за стока съм си знам...и знам на кой да го показвам!Ти нищо недоказваш като ми ги казваш тия неща...или пък като упрекваш пича по-горе!А каква ми е фантазията...братко моляте...мислиш ли ,че си заслужил :P
За едно поне си прав: интелигентен съм![]()
Kade to4no go yprekvam ??? 1 my kazvam da doide v moq grad 4e sa qko kosmati i my predlagam da si vzeme doma6en liybimec.... posle prizovavam mackite da ne se brusnat 4e da my napravqt kef....Първоначално написано от Maskata
A da i za inteligentnosta HAHAHAHAHAHA to biva ego biva ma v takiva koli4estva e sme6no.... misli6 li 4e izglejda6 inteligenten kato sam kazva6 4e si takav.... skromnosta krasi 4oveka a sudeiki po tozi ti komentar si grozni4akaide az se maxam ot tyka 4e ne mi se spori s kompleksirani pi4ove
![]()
И що не..ти не си ли такава? знам че няма да си кажеш..ама поне ме разбериПървоначално написано от sexita
Sinan Sakic rulzzz
Ми не..за твое съжаление се обезкосмявам навсякъде...Първоначално написано от srpsko_1988
![]()
sexita tFa mai beshe namek da spresh da se obezkosmqvash chee da si nameri momcheto neshto podxodqshto![]()
![]()
Първоначално написано от Revenge
#1 Добре може би грешката е моя,не съм те разбрал!Въпреки,че на мен това ми прозвуча като гавра(за града и т.н)
#2 Ти за Скърказъм не си ли чувал...в началото го казах с такъв тон,но повярвай мога да си кажа,че съм интелигентен и без да ме касае скромността!Въпреки,че не пускам постери с IQ-то ми![]()
Айде с МИР и да не задълбаваме![]()
Аз имам предвид само на едно място..ти знаеш. Не обичам космати наавсякаде..Първоначално написано от sexita
Sinan Sakic rulzzz
За СКърказъм не сме чували , а един IQ тест неможе да докаже колко си интелигентенПървоначално написано от Maskata
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
eeeeeeeeeee nameri se kat za tebe fПървоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
![]()
![]()
zemai q b1rzo dokat ne se e obr1snala
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
+16287648648 !!!!!!!!Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Стига сте флудили бе зверове. Помогнете поне или не пишете , ба си.
Глей сеа пич. Ловиш една, бой с ена буалка по глъвътъ, и я разкрачваш, режеш и от косъстъ и прас, с малко ц 200 кадето искаш, и после тема да се махне. И кефиш![]()
![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
емиии хаха фани си гадже и и кажи кво те кефи е чоек![]()