- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- шегаджии vs сериозни
Поредната тема за това какви момчета повече ще ги даресат от другия пол![]()
Та какъв ще харесате повече: момче което има чувство за хумор и пуска шеги или някой който е от по-сериозените?![]()
на мен ми тряя по-лигав за да ме търпи...тъй че в никъв случай сериозен...
Трябва да може да бъде и сериозен и шегаджияИначе трудно ще се разбираме ако някъв лигльо..както и ако е твърде сериозен и намусен :Ь Намусените съвсем не ги понасям...
Бъдете вессссееели!![]()
Сериозен с чувство за хумор![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Шегаджия който да може да бъде сериозен когато трябва ...
ebati i jivotnotoПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
![]()
+1Първоначално написано от dedencety
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
определено шегаджя![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз ще кажа:Първоначално написано от beachy_bunny
Сериозен, който да може да бъде забавен от време на време.
Точно от тези две крайности избирам и предпочитам сериозния.
По-добре би ми било по-често да водим сериозни разговори, да обсъждаме, да разсъждаваме и т.н, отколкото по-често да се 'лигавим'.
Човек трябва да се развива и да продължава на горе, а посредством лигнята затъпява изключително много.
Лично мнение.
ama ako pyk ti se padne nqkoi fuklio znaesh li kvo stava... UJASПървоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
чувството за хумор не е лошо,но не е удачно до го използваш в някои моменти
Браво мадам, явно ти си най-пораснала тука, нека другите да се лигавят там. То точно това е живота една голяма ЛИГА!Първоначално написано от cherinka
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Шегаджий... Обожавам да ми се дрънкат по цял ден глупости от,които и понятие си нямам кво значат
.
И все пак трябва понякога човек да е сериозен ... Всичко си е според ситуацията и човека.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да те бъзика,че си дечко и слушаш и си бършеш ушите с оная Тоалетна ХартияПървоначално написано от xXxScreamxXx
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ти ко занеш аз съм дал 500 кебачта и кюфтета на всички домове за сираци в българия...Дарил съм животоспаяващи медикаменти за болниците..Организирал съм чсияки конкурси за менекенки..Дългъ ми е 24 санта..Абе аз съм Митьо ПИЩОВАПървоначално написано от tan0
П.П Това си е фукльо
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Сериозен с чувство за хумор, не шегаджия, които не може да бъде сериозен. Все пак сериозните неща в живота са много повече, не може всичко да се обръща на шега...
Оооо, определено шегаджия![]()
![]()
Ама да не е и прекалено лигав, че да не може да се говори сериозно с него![]()
nicolepcd
сериозно момче...пускащо бзци от време на време...
не някой лиглио дето постоянно да ми се лиготи на среща... :}
Нещо средно...хубаво е да си със сериозен човек, защото не всичко е шега и не всичко е забавно. Но пък и тия най-сериозните, може да те побъркат като не можеш да се избазикаш поне веднъж с тях. Абе искам да е сериозен с чувсто за хумор, но и двете да са в граници.![]()
I know I should stop believing ... !
Шегаджия..Не съм сериозна и не се нуждая от такова момче..![]()
6egadjiq,ama ne i da prekalqva,da znae,kude e granicata![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Шегаджия!![]()
Не съм сериозна и не ща някой сериозен, ще ми е скучно с него, а и няма да ме издържи с лиготиите ми.![]()
Сериозен шегаджияТрябва обаче от време да се изтрещява иначе не е интересно
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt