Всичко започна тази година когато почнах даскало.Вървеше си нормално ,ноо точно след рождения ми ден се случи.Харесвам си едно момче.Значи той е от мойто даскало и е приятел на един от моя клас с който сме фр.Той се премести тази година(аз сам 9клас)Живее близо до мене и двамата са приятели от малки та се засичахме на спирката.Аз не говорех с тях(само си казвам здрасти с моя фр и толкоз)неговия приятел(този който сега харесвам)ме гледаше ли гледаше всеки ден ама аз тъпата не схващам и се чудя защо ме гледа.Една вечер странно сънувах го момчето,после някси почнах да се досещам защо ме гледа.Не сам кой знае колко различна от другите ,но може би моя фр е разказвал за мене не него,той ми знае името и аз неговото.То моя клас е ужасен.От класа си говоря само с мойта най-добра фр и с още 3-4момчета(моя фр е един от тях)Та аз и мойта приятелка почнахме да се смеем на момчето щото той на спирките си говореше само с момчето ,а нас нали ни игнорира(това беше преди да разбера ,че го харесвам де)И както и да е ,правех няколко опита да се започная с момчето ама ме е срам ей така го говоря и да кажа "ама ние май не се познаваме аз сам.."ХД.Пробвах с мойта фр добре у нас(тя живее до даскалото),но я накарах да дойде уж с нея по лесно ,ама не стана те седяха много назаде и той се правеше ,че не ни вижда въпреки ,че ме погледна няколко пъти(моята фр е малко луда като клоун и може да се е притеснил де)И явно трябва сама да го направя докато сме на спирката ама нямам смелост и вече минаха няколко месеца не върви баш ся да се запозная.А аз и не мога да говоря с тях ей така щото ще е нахално за мене.Забравих да спомена най-важното ,не мога да кажа на моя фр щото той май харесва мене и моята фр ама не сам сигурна ..мн сложна история...
Днеска зех скайпа с малко слъгване без да разбере ама се чудя да му пиша ли..
Просто не мога ,все като го видя той гледа към мене и по коридорите специално минавам от там и го виждам(той май все в стаята си сети)Така де чувствам ,че ме харесва ама нз какво да правя.
Да кажа само ,че момчето се премести от тази година досега не сам го виждала.