.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^ "може ли едно огънче?"

?
    Ти си непушачка, май? А? -Познах.

Не можеш ли да импровизираш?
    Да идеш при него и все ще ти изкочи на акъла какво д аму кажеш. Дори и да се държиш като пълна глупачка, мисля, че всеки нормален човек би оценил смелостта това някой да се изправи пред него и да му каже каквото и да било.
    И аз така като тебе преди време спирах и заговарях момчетата на сърцето ми, и им говорих пълни небивалици (сега като се сетя)
    "Здрасти.. мии.. аз.. такова... бе от много време те наблюдавам из коридорите на училище, та .. тва.. реших да дойда да се запознаем.. *и тука нагло си подавам ръката като споменавам името си" и той пича кво да прави, подава си и той ръката и след това "здравей-здрасти", после "здравей, как си" , та стигнахме до размяна на подаръци за св. Валентин, ама бях малка и не знаех кво е 'гадже' и така и си остана всичко.. един красив спомен. Но стига толкова за мен, кажи ти как си
    Мани майтапа.Преди 2 дена в кафето.Седнали сме другари такива.И някакви момичета острани гледат мене и 1 пич от компания и след 15 мин. гледане към нас се престраши 1 момиче да дойде да потърси огънче.И ние такива "Ами нямаме,скъпа" и вместо да се запознаем ние си продължаваме да говорим.Ей това и да мине гола жена пред него,щом на мъжа му е да си говорат с кочове много му дреме
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Аз те съветвам да не му мислиш кой знае колко..
    все пак направи го, както го почувстваш
    Тръгнеш ли да го мислиш, бъди сигурна, че
    никога няма да излезе, така като ти си си го мислила.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Това с огънчето е супер

Или може докато вървиш зад него някой път да му се бутнеш едно яко и след това да се обърнеш към приятелките си и да извикаш "Не ме бутайте" и след това той като се обърне да му кажеш "Извинявам се много, но приятелките ми нещо се лигавят" и след това да кажеш казвам се "...." и така да се запознаете. Мисля че не е много трудно и е усъществимо, само не трябва да се притесняваш много
    Давай смело.
    хахх... голям си хитрец братле

Запознай се с него,покани го на кафенце.Вземи му скайп.Опитай се да те забележи и от там нататък лесно Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си