Хохо от вчера се боря с тая простотия.. Полъгах се, че ще е нещо лесно за разкарване, но се оказа, че не е така...
Всъщност не е простотия - много добре си е написана програмата.
Едно слабо място - ако имаш повече от 50 абоната на скайпа не се изпраща, защото скайпа не я има тая възможност.
Ристор-а не би трябвало да помогне. Не съм пробвал.

Първо час и нещо съм го гонел да го засека със SpywareTerminator и да го блокна, като си мислех, че това ще реши проблема. Но пишка. Защото си прави нов стартов файл и пак се опитва да се стартира, при което пак трябва да го блокираш. От там го намерих откъде се стартира.
Влез във Folder Options и сложи тикче за да можеш да виждаш скритите системни папки и файлове, защото се е скрило добре. После :
Мy Computer>Documents and Settings>(името на юзъра)>Local settings(тази папка е невидима)>Temp и триеш всичко, което го има вътре. Главната ни цел с това занятие да разкараме файловете с трицифрени имена вътре. Трий всичко с Shift+Delete. Ник'ва милост!

Пробвай, ако не стане ще го мислим.

Иначе си е все едно ти го пращаш : отваря ти прозореца на скайпа, маркира всички абонати, изважда менюто с опциите (дясно копче на мишката), бавно мърда маркера до полето "изпращане на файл.." и изпраща файла. Аз съм в потрес.

Пазете се от такива лайна, особенно от шорткъти към MS-DOS program.