.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на tori
    На нащо си място, с мойта си компания. Биричка, може и някакъв друг сладък алкохол, солидно количество сладко и те така.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    След няколко месеца е рожденият ми ден и по принцип не бързам с идеите, но така или иначе, аз съм най-голямата от компанията. Навършвам 18 и някои от бъдещите гости ги делят месец, 2 докато навършат пълнолетие, но....Та дискотеките и клубовете отпадат. Отделно щом ще е 18 рожден ден, искам да събера най-близките си, но точно най-добрата ми приятелка е от друг град. Идеи?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от ~LadyCrawley~ Виж мнението
    След няколко месеца е рожденият ми ден и по принцип не бързам с идеите, но така или иначе, аз съм най-голямата от компанията. Навършвам 18 и някои от бъдещите гости ги делят месец, 2 докато навършат пълнолетие, но....Та дискотеките и клубовете отпадат. Отделно щом ще е 18 рожден ден, искам да събера най-близките си, но точно най-добрата ми приятелка е от друг град. Идеи?
    Почерпи я с един билет за влака и готово!

Супер фен
    feyspalm
    Това е 18тият ти рожден ден ! Измисли нещо оригинално, за бога !

Голям фен Аватара на sneering
    С една дъска шах и лимонада на терасата

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    feyspalm
    Това е 18тият ти рожден ден ! Измисли нещо оригинално, за бога !
    Защо? Не е ли по-важно да й е кеф, вместо да се прави на оригинална?

Най-добре ще се получи на някоя вила или хижа . Събираш всички и купона се получава . Аз съм в същото положение , но си търся предложения за вили , но нещо никой не ме отразява в този сайт - направих и нова тема , ама нищо . Така че , ако имате идеи , казвайте , моля ви . Гледах доста коментари , но са със стара информация , контакти и т.н .
    Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не може да затвориш сърцето си за неща, които искаш да почувстваш <3 !

Супер фен Аватара на NissaN
    Отидете на рескторант.Купете си алкохол и покажете какво е монголски смукач.Но трябва да има и трезвени да ви помогнат да се приберете.

^Гениално! Това е!

vasito1987
    Guest
    Някой може ли да ми предложи хубаво заведение където мога да си празнувам 16 пожден ден?

Мога да Ви препоръчам едно място,от което ще останете доволни.Става въпрос за клуб Separe,който се отдава под наем за частни партита.Може да го видите тук https://www.facebook.com/clubsepare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си