- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рожден ден - празнуване
Някой може ли да ми предложи хубаво заведение където мога да си празнувам 16 пожден ден?![]()
На нащо си място, с мойта си компания. Биричка, може и някакъв друг сладък алкохол, солидно количество сладко и те така.
След няколко месеца е рожденият ми ден и по принцип не бързам с идеите, но така или иначе, аз съм най-голямата от компанията. Навършвам 18 и някои от бъдещите гости ги делят месец, 2 докато навършат пълнолетие, но....Та дискотеките и клубовете отпадат. Отделно щом ще е 18 рожден ден, искам да събера най-близките си, но точно най-добрата ми приятелка е от друг град. Идеи?
feyspalm
Това е 18тият ти рожден ден ! Измисли нещо оригинално, за бога !
Най-добре ще се получи на някоя вила или хижа . Събираш всички и купона се получава . Аз съм в същото положение , но си търся предложения за вили , но нещо никой не ме отразява в този сайт - направих и нова тема , ама нищо . Така че , ако имате идеи , казвайте , моля ви . Гледах доста коментари , но са със стара информация , контакти и т.н .![]()
Можеш да затвориш очите си за неща, които не искаш да видиш, но не може да затвориш сърцето си за неща, които искаш да почувстваш <3 !
Отидете на рескторант.Купете си алкохол и покажете какво е монголски смукач.Но трябва да има и трезвени да ви помогнат да се приберете.
Мога да Ви препоръчам едно място,от което ще останете доволни.Става въпрос за клуб Separe,който се отдава под наем за частни партита.Може да го видите тук https://www.facebook.com/clubsepare