.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен
    Град
    plovdiv

ох..мн ми е гадно

здравейте..значи незнам дали темата ми става за тука,ама просто ми е мн мн гадно..преди малко си изпуснах телефона в тоалетната веднага го изкарах и го суших със сешоара светна за секунди и сега пак не работи предишния ми телефон цяла пералня изкара и трагна..оф как да кажа на наште няма да ми купят нов сигурно моля ви моля ви кажете на някои случвало ли му се е,и вазможно ли е да се оправи

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ми май няма начин
    П.С. На колко си къф ти беше телефона
    и кфо праиш с него в тоалетната

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    na 18..nokia hubav e..sq svetna za malko ama nz prodaljavam da go su6a

Мега фен Аватара на Rofl4e
    еми отвори го хубаво на всякаде и тогава го суши та тва нокия е хубав е нищо не ми говори и след като си на 18 що пък ваще тря ти купят телефон?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Разглобяване и хубаво подсушаване и ще тръгне.

един мой фр си го беше изпуснал в тоалетната в даскало, ама не успя да си го извади и техните му купиха нов
    Non musique - non vie!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами, аз като бях 4 клас бях на басейн и ми звънна телефона и една приятелка ми го донесе, бях във водата, говорих си там каквото говорих, и незнам що ма го взех с мене в басейна и си плувам с него известно време, после една приятелка ми каза че плувам с телефона си и се шашнах след като го извадих, го суших ама нищо, беше Беше сони ериксон, но нокиата е по хубав, може би трябва да го занесеш някъде, където ги поправят, може да не е сериозно и да ти го опраят, айде успех и внимавай къде го изпускаш следващия път
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

hottie
    Guest
    Не е трябвало да го пускаш. Да знаеш за друг път ако ти се случи трябва веднага да го разглобиш и най-вече да му махнеш батерията и да го сушиш поне едно денонощие. Така вероятността да тръгне е голяма, а дори и да не тръгне ще е по-лесно някой да ти го поправи. Сега вече трудно ще се спаси според мен.

Град
    ВарНа
    майка ми ми беше изпрала телефона с дънките и аз от нетърпение да видя дали ше тръгне го включих, докато беше полусух светна за 2 секунди и изгасна.. оттогава не е светвал, водих го на ремонт, но не се оправи
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

на мен и телефона и фотоапарата ми бяха пострадали от вода и не се оправиха повече ама това поне беше повод да ми вземат нови

Би трябвало като го разглобиш и изсушиш да тръгне. Само че не при всички телефони е така - Аз примерно моя трудно ще го разглобя, тъй като е капселован при самия телефон. Мога само да му извадя батерията и сим картата. Ако кажеш какъв ти е телефона би били по-добре.

Скайп - dark_elf2

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    суши го още и утре го занеси го да го види някой и те ще ти кажат дали може да стане или не..
    п.с внимавай др. път..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

изсуши го и го занеси при специалисти
    аз преди няколко години моя телефон го изпуснах във ваната..и докато го набарам.....
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от maigeri08
    един мой фр си го беше изпуснал в тоалетната в даскало, ама не успя да си го извади и техните му купиха нов
    това е съвет - изтърви го отново, но не го вади може да ти купят

Град
    Бургас
    syshtata istoriq kato s bratovchedka mi e neiniq sled tova raboteshe ... inache i moq telefon e NOKIA i tva lqto se sluchi taka che govorih v dyjda i obikalqh po ulicite i sled tva ne iskashe da se vkliuchi razglobi go i go ostavi da izsyhne hubavo 1-2 dena i mislq che she trygne pak .. pone pri moq stana :P
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си