Сега като се замислих , колко останаха истинските приятели ?
Всеки гледа по някакъв начин да те "употреби" .. Гледа да те използва максимално , а после да те предаде .. Забелязвам вече , че всички около мен , са само до мен , когато им потрябва нещо .. Двулични лица , фалшиви усмивки .. И с това вече банално "Оооо мила колко много си те обичкам" и хиляди целувки , по усти , бузи .. Пффф .. .. Вече , момичетата колкото мен (15-16) се забавляват единствено като ходат по - тъпите дискотеки , и по кафетата .. Ако не идем един ден на кафе (и то едно и също) вече света е свършил .. Писна ми !!! Искам приятелка , без да ми прави тея двулични лигощини "Лиглоо моя много си те обичкам ма .." .. Няма ли хора , които още се забавляват , като се разкарват из някой парк , улица .. Които ходат или искат да идат на кино , да се запознават с хора със същите интереси , да седят в къщи с приятели да играят карти и да гледат някфи смешни филмчета .. Да ходат по магазините , не само за да влезнат в някои МОЛ или в ТЕРАНОВАТА и да се накиснат в съблекалнята , а после от 50 снимки да качат по 2 -3 (най-хубавите) в някой сайт и после вижте ме коя съм аз .. Ами за да поговорите и да разнообразите ежедневието .. Не само по кафетата някви пикли .. Които се запознават със всеки срещнат , за да имат по-голяма компания .. Липсва ми истиснкото приятелсвто .. Вече нищо истинско няма в този скапан живот .. .. Няма с кой да поговориш..