Сега като се замислих , колко останаха истинските приятели ?
Всеки гледа по някакъв начин да те "употреби" .. Гледа да те използва максимално , а после да те предаде .. Забелязвам вече , че всички около мен , са само до мен , когато им потрябва нещо .. Двулични лица , фалшиви усмивки .. И с това вече банално "Оооо мила колко много си те обичкам" и хиляди целувки , по усти , бузи .. Пффф .. .. Вече , момичетата колкото мен (15-16) се забавляват единствено като ходат по - тъпите дискотеки , и по кафетата .. Ако не идем един ден на кафе (и то едно и също) вече света е свършил .. Писна ми !!! Искам приятелка , без да ми прави тея двулични лигощини "Лиглоо моя много си те обичкам ма .." .. Няма ли хора , които още се забавляват , като се разкарват из някой парк , улица .. Които ходат или искат да идат на кино , да се запознават с хора със същите интереси , да седят в къщи с приятели да играят карти и да гледат някфи смешни филмчета .. Да ходат по магазините , не само за да влезнат в някои МОЛ или в ТЕРАНОВАТА и да се накиснат в съблекалнята , а после от 50 снимки да качат по 2 -3 (най-хубавите) в някой сайт и после вижте ме коя съм аз .. Ами за да поговорите и да разнообразите ежедневието .. Не само по кафетата някви пикли .. Които се запознават със всеки срещнат , за да имат по-голяма компания .. Липсва ми истиснкото приятелсвто .. Вече нищо истинско няма в този скапан живот .. .. Няма с кой да поговориш..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.