- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятели ..
В тоя "студ" аз си ходя всяка сутрин към 8 часа да тичам в парка !? Т'ва че сте лигли и сте свикнали да ви е винаги да ви е топло и ако усетите лека хладина някъде по тялото си се обличате още по-дебело си е лично ваш проблем. Аз вкъщи не пускам парно, защото нормалната температура е 20 градуса. Като отида някъде на жега не издържам!Първоначално написано от sladka__droga
Когато имаш нужда да си купиш нещо отиваш и купуваш! Не да ходиш цяла седмица на едно място, да се снимаш с различни дрехи и накрая да не си купиш нищо!
Когато имаш нужда от кафе можеш да си направиш вкъщи с някой/я приятел/ка, а не да ходиш в кафета, за да те гледат колко си.. Повечето ходят по кафета, за да се покажат, с една дума "вижте ме колко съм.."
Такива са повечето пикли. Малко са останалите здраво стъпили на земята, за които е удоволствие да отидат в гората и да се разхождат. Всеки гледа как да отиде "на кафе".
Идеята с картите също е добра, но нали гледам какво говорят кучките от класа ми.. Аз, още две момчета и една приятелка играем карти като няма к'во да правим. Възгласите от другите са "че сме дечковци" !? Ходи ги разбери.. като ни видят с колите на даскало и почват да ни се мазнят. Въобще.. трагедия!
Don't tell me what I can or can't do !