- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- . stranno
Леле, колко сте прости всички тука.
СТРАННО защо аз разбрах какво се опитва да ни каже авторката, въпреки "ужасния" стил на писане и латиницата?
Ама на вас злобата и простотията ви е в повече, как не се сетих, много ясно че ще оспамите темата, а злобната Дарла пак ще даде язвителен коментар. Ужасно зле сте, ама...!
Яд ме е като чета направо... веднага обиждате, присмивате се и т.н. - от вас съвет да не поиска човек. По-важно е да напишете една шибана думичка по много пъти (спам) за да ви се покачат мненията, или кой знае защо го правите... Знам, че е готино да си начешете езиците и злобата, човек обикновено несъзнателно си избива комплексите, ама не се ли усещате поне мъъъничко?
При цялата добронамереност на авторката и че не ви се разсърди още първия път като почнахте да й осирате темата, защо станахте още по-зли? Да го духате. Баси нещастниците.
Съжалявам, че не мога да се стърпя по това отношение, но е късно вечер, а такива като вас винаги ме карат да се възмутя какви криви и злобни хора могат да съществуват на тоя свят... и неадекватни същевременно.
Авторката, какво да ти кажа... честно казано от толкова писане не успях да измисля нищо за проблема ти - но ако тва момче те харесва лиготията му ще "омекне", повярвай - колкото и да е забавен все някога ще пристъпи към сериозно действие, ако и той има чувства към теб.
Всъщност може някой път като го видиш да му изпратиш въздушна целувка и да му помахаш - леко закачлив жест. Или да му намигнеш, нещо такова. Или да почнете да се гъделичкате и докато го гъделичкаш да го захапеш по носа. Ама леко де. След което да се спреш (представи си го като на филмите) и да го погледнеш в очите.. Предполагам поне това ще го постъписа малко.. Т.е. няма да има време веднага да реагира (чак толкова "бърз" и несериозен не вярвам да е). В тоя момент може да му лепнеш една бърза целувка по бузата или нещо такова, не знам. Говоря за точния момент преди да те е ухапал и той... Т.е. след като го гризнеш или въобще нещо по-така го закачиш (може да не е захапване по носа) се спираш и го поглеждаш сладко. Не знам дали си го представи като мен, ама аз вече си представих сцената...
Айде успех.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride