Леле, колко сте прости всички тука.
СТРАННО защо аз разбрах какво се опитва да ни каже авторката, въпреки "ужасния" стил на писане и латиницата?

Ама на вас злобата и простотията ви е в повече, как не се сетих, много ясно че ще оспамите темата, а злобната Дарла пак ще даде язвителен коментар. Ужасно зле сте, ама...!
Яд ме е като чета направо... веднага обиждате, присмивате се и т.н. - от вас съвет да не поиска човек. По-важно е да напишете една шибана думичка по много пъти (спам) за да ви се покачат мненията, или кой знае защо го правите... Знам, че е готино да си начешете езиците и злобата, човек обикновено несъзнателно си избива комплексите, ама не се ли усещате поне мъъъничко?

При цялата добронамереност на авторката и че не ви се разсърди още първия път като почнахте да й осирате темата, защо станахте още по-зли? Да го духате. Баси нещастниците.
Съжалявам, че не мога да се стърпя по това отношение, но е късно вечер, а такива като вас винаги ме карат да се възмутя какви криви и злобни хора могат да съществуват на тоя свят... и неадекватни същевременно.

Авторката, какво да ти кажа... честно казано от толкова писане не успях да измисля нищо за проблема ти - но ако тва момче те харесва лиготията му ще "омекне", повярвай - колкото и да е забавен все някога ще пристъпи към сериозно действие, ако и той има чувства към теб.
Всъщност може някой път като го видиш да му изпратиш въздушна целувка и да му помахаш - леко закачлив жест. Или да му намигнеш, нещо такова. Или да почнете да се гъделичкате и докато го гъделичкаш да го захапеш по носа. Ама леко де. След което да се спреш (представи си го като на филмите) и да го погледнеш в очите.. Предполагам поне това ще го постъписа малко.. Т.е. няма да има време веднага да реагира (чак толкова "бърз" и несериозен не вярвам да е). В тоя момент може да му лепнеш една бърза целувка по бузата или нещо такова, не знам. Говоря за точния момент преди да те е ухапал и той... Т.е. след като го гризнеш или въобще нещо по-така го закачиш (може да не е захапване по носа) се спираш и го поглеждаш сладко. Не знам дали си го представи като мен, ама аз вече си представих сцената...
Айде успех.