- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли чекии?
Няккой правят по често други не.Колко често си прьвите чекия?А може би по няколко една след другал
всеки път различно но аз гласувах за 1-3 пъти седмично
понякога ми се случва и по често а понякога го правя 3 пъти в месеца
[quote="x3eme"]всеки път различно но аз гласувах за 1-3 пъти седмично
понякога ми се случва и по често а понякога го правя 3 пъти в месеца[/quote
Az mislia 4e si zavisi dali si s gadje ili ne.I dali ti puska ili se pravi na 4estna.[/b]
аз пък не мисля така
колкото и много да правиш секс пак ще ти се прииска да си направиш една чикия![]()
а факторите от които зависи колко често са много,не само това дали имаш приятелка или не
Mai si prav.Az sum pravil sex s priatelkata si prez denia i to hubav i predi da si legna ve4erta sum si izvurtl po edna.Първоначално написано от x3eme
случвало ми се е да
и не виждам нищо странно
със една моя бивша приятелка обичахме да се гледаме докато маструбираме което още по възбуждащо ми действаше
гласувах 1-3 пъти седмично тъй като обикновено на 6-7 дни 2 -4 пъти чекия без значение има ли секс няма ли. За мен чикията си е задължителна поне 1-2 пъти седмично каквото и да става.
ПРАВИЛНО! Хвала на таквизи булгари! Чекията е за кеф ,другото е за престиж!Първоначално написано от ViolentSaint
Play hard,go PRO!
mi use6taneto e razli4no,za6toto kato go pravi6 sam ti znae6 to4no po kakav na4in 6te ti deistva nai-dobre,a dokato e s partnior po-trudno 6te e vuzdeistvieto pulno...mislq 4e e gore doly tfa razlikata
Като малък по-често а сега на 2 седмици един път някъде![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Нямам нужда. Винаги мога да имам секс
гласувах за първото,като с единственото изключение че ми правят ..
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Това си е самотно занимание и трябва да е само по-изключение. Не е толкова трудно да си намериш някого щом е само за секс.