- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съветт!плс!
Hi all,pritesnqvam se za ne6o,zna4i,zapoznah gadjeto mi s moita fr,posle po skype,moq mi kaza:kuv e toq ko4 deto be6e s tebe dnes,mn e grozna i t.n.Dokato mi go kazva6e az govoreh po skype s drygata mi fr/M./ i i kazah,6ot mi stana mn gadno vs.M. kazala na momi4eto,koeto be6e obideno ot gadjeto mi i tq kazala na neinata nai-dobra fr/koqto mn mrazi moito gadje/i sa dignal takuv skandal,4e nqa nakude.I sq me pritesnqva,4e az sum vinovna za vsi sq sig 6e me zareje moq,puk az durja mn na nego
daite suvet,kakvo da pravq?
Ти пък как ше позволяваш на гаджето си да говори така за приятелката ти ? Следващия път му се скарай малко , кажи му да си пази мнението за себе си , все пак това ти е приятелка нали ? ...![]()
az my se skarah i go naredih,ama toi vika:aii izlizam,ne iskam da se karameПървоначално написано от PreciousDiamond
Ха,той пък ако те зареже заради това,значи няма кой знае кви чувства към теб...
А иначе твойта приятелка не трябва да ти се сърди,за всеки представата за красота е различна.Гаджето ти може да я намира за не толкова симпатична,някой друг може да я мисли за мис свят ...
Онва пък третото момиче кво се меси![]()
това че е убидил приятелката ти е много неотговорно
той трябва да си мери приказките и дори да не харесва приятелката ти заради теб трябва да я търпи
това че всичките ти приятелки са си казали за това се разбира че не могат да пазят тайна и явно не можеш да им имаш доверие когато им казваш нещо
другото което е че за една глупости гаджето ти може да те зареже
щом за такова малко нещо би те зарязал значи той е с теб просто така
не държи на теб
Успех
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
bati sapunkta abe hora teq uspi ne sa samo za govorene zapushvaite gi ot vreme na vremeПървоначално написано от byby0202
Не съм съгласна.Да,обидил я е,но не е длъжен да я харесва.Казал е това,което мисли.Авторката,ако не се беше раздрънкала,нямаше да станат тези сапунки...Първоначално написано от depressedgirl
Тя не е казала , че е длъжен да я харесва, а че трябва да се опита да я търпи (: Има разликаПървоначално написано от littlebaby
![]()
Да,има разлика.Отношението му по-скоро е било некоректно,а не неотговорно.Говорех,че не е необходимо,чак толкова да си мери приказките.След като не харесваш някой,едва ли ще можеш да го търпиш...Първоначално написано от PreciousDiamond
Баси сериала, нищо не разбрах![]()
nicolepcd
Не е трябвало да казваш на приятелката си.Относно oбидата....аз бих зарязала гаджето си,ако се усмели да обиди моите приятели и приятелки...
как ще държиш на човек който не уважава приятелите ти??!! това показва колко държи и на теб...
me 2Първоначално написано от elsy
Едното момиче казало на другото момиче, че третото момиче е казало за първото момиче, че е не знам си к'ва, пък тя от друга страна казала нещо за второто момиче, като го мислело всъщност за третото..![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Първоначално написано от TheRunaway
![]()
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако той те зареже заради това, мисли си колко държи на теб. А това, че си казала не е много хубаво, но все пак си била искрена.Ето това вече е хубаво.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Нищо не схванах..Явно поредната детска драма...
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ми тва ше ти покаже,че като чуеш нещо не трябва да си кат малките деца и да го разкажеш на вс..
Постъпката ти е супер глупава..Сега си носи последствията!
Първоначално написано от byby0202
Ако той държеше на теб никога не би говорил за приятелката ти така просто ако питаш мен приятеля ти е комплексар и от нямане на кво да прави нарежда твоите приятелки.Извинявай тва е мое лично мнение ама нормално момче което държи на приятелката си не би допуснало да говори подобни глупости за приятелките и.
Такъв човек,не цени дори и теб![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)