Цитирай Първоначално написано от azz_azz
Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
Не знам как точно да обясня сложното положение, в което се намирам...
С приятеля ми сме заедно почти от 2 години и половина.
Много се обичаме, наистина, но все се караме, и то за всевъзможни глупости... Помнякога ми се иска дори да се карахме за нещо по-сериозно...
И онзи ден, на Ивановден, се скарахем много... Не че караницата ни беше най-жестоката до сега, ама нервите ми не издържаха...
Той е студент, и стана на въпрос за това, че трябва да учи, и той имаше наглостта да ми каже, че аз искам той да учи САМО за да не кажат техните после , че заради мен има лоши оценки на изпитите...
А това не е така!
Почна да ми крещи, и да ми повтаря колко много го дразня...
И още куп други неща разбира се, не само това...
Най-обидното беше, че аз му говорех спокойна, а той ми крещеше...
Накрая аз му казах , че ми е писнало да се раздавам, а той да не го оценява, затворих му и му изпратих СМС, който в общи линии съдържаше "не ме търси"...
И от тогава, от 7 часа вечерта до сега не сме се чували...
Аз съм почти на 18, той е на 19... (ако има някакво значение...)
Знам, че не можете да ми кажете какво да правя...
Аз искам да съм с него, но не знам дали сис струва , след като той не оценява това, което му давам и жертвите и компромисите , които съм направила през тези 2 години и половина...
Моля ви, кажете си мнението....
Да го чакам ли да се обади?

Не разделяйте за глупости...ако той е голям инат и не се обади обади му се ти.2 години и половина са много за да оставиш всичко заради такова нещо.Аз като момче ще ти кажа че едва ли не оценява това което си му дала а просто в изблик на нерви е наговорил куп глупости(и аз правя така и после мн съжалявам когато моето момиче плаче заради изцепки от моя страна).

Иначе съвета ми е да поговорите.При мен поне 1 разговор винаги оправя нещата поне за сега.
И при нас е така... И знам, че ако сега му се обадя, всичко ще се оправи... Но някак си, като че ли имам нужда той да ми се обади, да ми покаже, че му липсвам, че иска да сме заедно...
Толкова ли е много?