- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мислят ме за гадна
Mi v moq klas vs me mislqt za gadna za6toto s1m 4ernogleda i me mrazqt za6toto imam otli4ni ocenki. az po princip ne govorq s nikoi ot tqh za6toto kolkoto po-malko govori6 tolkova po-malko gre6i6 .Daite s1vet ili mnenie za6too mislqt taka
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ, когато искам да изкрещя ДА!
И най-ценното, което научих е,
че в живота ми единствената грешка беше ти!
Сега, когато знам това
и да лазиш в краката ми
не мисли, че ще те съжаля!
ъъъъъъъъ еми говори с тях.На колко си?
Спокойно, аз съм си спечелила титлата на голяма гаднярка, ама още си живеяхич да не ти пука за такива
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Нали знаеш... хорското мнение след мойто погребение![]()
Да не ти дреме! Не си разваляй оценките и не пропадай, само защото на сбирщина глупаци и глупачки не им се нрави, че си по-добра от тях!
Както казаха и по-нагоре - бъди себе си и един ден наистина ще намериш хора, които ще го оценят![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
още от сега се затваряш в себе си...огромна грешка. Няма какво да се отделяш от тях, даже напротив. Опитай се да се приобщиш. И за какво черногледство ми говориш? 14 имаш ли? Я стига, погледни от добрата страна на живота и не пропилявай детските си години.
Fuck you You fucking Fuckers
да..
пък и щом ти си
знаеш че не си такава..
май е време да им докажеш
и на тях
: )( :
Мнението им за теб не е добро, може би защото не са те опознали като човек и не знаят какви качества притежаваш. Но също така и може отношението им към теб да идва от това, че ти завиждат, защото на отличниците винаги им завиждат. Но това изобщо както казаха и преди мен не трябва да те отчайва. Бъди себе си! Бъди силна и не им обръщай внимание! Може би някъде, много близо до теб е твоята сродна душа![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
не бъди зла към хора,които не го заслужават и не са ти направили нищо.. и все пак не бъди и прекалено добра (ти не си де).Много малко хора в днешно време оценяват истинското у другите и разбират че 1во сме хора,после сме различни.... Да,всеки е различен ( и слава на Бога),покажи им че това че не си като тях не те прави зла и по-малко човек от тях.Успех
Ем и аз съм така-гадна съм била, щото съм им вечната опозиция и на тях тва не им оттърва.Кво ти пука.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Хората не харесват различните-факт!Първоначално написано от lovesomeone
Приеми го и живей живота си така, както на теб ти харесва.
Другите би трябвало да направят същото, а тези които постоянно обсъждат околните са пълните лузъри... чиито живот е до толкова безинтерес, че си намират посредствени занимания...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен проблемът има и друго решение освен това да се отделиш от тях и да не ти пука.. Опитай се да гледаш по весело на живота пред съучениците си, усмихвай се много и покажи, че обичаш живота. С две думи не показвай черногледството си в даскало.. Не казвам да ставаш като всички останали, просто го карай по-весело и все пак бъди себе си. А това за оценките е мн тъпо.. стига да се държиш готино всичко ще е ОК![]()