- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- the end
Не ви ли е студено? По-добре говори с баба си и дядо си. И при минус 20 ли ще излизаш около блока?
рискувай .. ако заслужава ано неее майната му ..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ем не се видяхмеПървоначално написано от elsy
![]()
остава за тази вечер
The life is nice ,when you are with me !
Е,поне тази вечер ти пожелавам да няма луна :PПървоначално написано от krem4e
Руса кукличка
е тва е класикаПървоначално написано от aciko
tq s neinite lyniПървоначално написано от angelcheeee_93
mn tupo,4e ne ste se vidqli be,ama tva si e tvoi problem
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Така е. Ако и това ще ти тежи на съвестта най-добре не се виждайте изобщо!Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
На 15 си станала, вашите не са в България и се страхуваш да се видиш с приятеля си близо до вас?Какво щели да кажат хората... какво ти пука бе.
Живей си живота и толкова. То без лъжи не става в днешно време (и то за такова дребно нещо)
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
да знам
Тогава се затвори у вас и не излизай никога, защото просто НЯМА КАК ДА НЕ СИ НА ХОРАТА В УСТАТА!!!!!!!! Закон в природата, просто е.Първоначално написано от krem4e
Всеки говори за другия, няма как да го избегнеш. Приеми реалността и си живей както всеки друг човешки индивид!
P.S. Момиче съм
Щом е просто да си пожелаете лека нощ и да си размените няколко целувки и пред вас нищо не ти пречи , няма кой толкова да ви види . А и да ви види какво срамно има , просто сте се целуналиПървоначално написано от krem4e
![]()
ше има да чакатПървоначално написано от darla
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
да е толкова крс
Мило дете,Първоначално написано от krem4e
Никой в този студ няма да тръгне по улиците (и то в този час) да клюкарства, или да виси по прозорците с надеждата да види някой и да пусне мълвата за него! Недей се притеснява толкова много.
P.S. Момиче съм
мн ме успокояваш,мн мерсиПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
Не знам това ирония ли беше... както и да е...
Просто се опитвам да ти кажа, че не е чак толкова зле положението, че да се притесняваш!
P.S. Момиче съм
Какъв е проблема да се видите у вас или пред вас или където е ?Сама казваш,че ти е гадже.Или вашите незнаятНе разбирам..
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Мда има и едни мааалки осветителни тела наречени звезди. А представи си и уличното осветление да работи...УЖАС!Първоначално написано от krem4e
Абе 15 годишна си не че е много,но не е и малко. Какво като те видят? Какво като някой разбере-няма да те убият нали. Не те пускат до късно-еми винаги можеш да измислиш няква причина да излезнеш за малко до магазина примерно...
наистина ли сте се видяли?![]()
Да не е било пълнолуние?!?!Първоначално написано от krem4e
![]()
![]()
Може ваще да са наели дедектив да те следят...вече и снимки може да има...не знам как ще живееш.
Абе много ми е странно вие как сте се запознали?! Сигурно е нямало ток и е било облачно така че и луна не е имало?!
ами даимаше слънце
![]()
![]()
ооо боже мой толкова е рисковано... ми не знам не се виждай с него ти луда ли си ? как може на такива рискови ситуации да се подлагаш
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
НЕДЕЙ ДА РИСКУВАШ !!!
Това е толкова голям риск, колкото е риска да правиш секс без презерватив и да се изпразнят в теб.. просто не дей да рискуваш.. !
-----------------------
само не разбрах кое е толкова рисковано ?! Доколкото разбрах ваще няма да ги има, а пък и баба ти там сестра ли кой друг ще са в къщата и няма да излязат или да надничат през прозорците, за да се научат на нови техники на целуване.. Порастнете млако.. а ако не можете яжте Нескуик![]()