- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- the end
не се видяхмеПървоначално написано от myNameIsImmortal
The life is nice ,when you are with me !
Имам 1 въпрос: Защо не кажеш нещо от сорта:Първоначално написано от krem4e
Ходих да изхвърля буклука, а той беше отвън и някакъв поглед да метнеш.. ?!
Не знам кое ще е толкова лошо и да сте се целували и прегръщали какво толкова ?! Не сте се ебали на пътя я! Не е станало нещо кой знае какво.. спокойно![]()
Ако нещо ваще ти са спокат много викни приятеля ти да изясните нещата да каже, че не е станало нищо и това е.
Познавам 1 от тука дет чичо му е бодигард на един от тукашните босове. И на тоя сестра му приятеля и ударил 1 шамар и оня отива да се разправя у приятеля и.. и само с шамари башата и сина в болницатапонеже оня има толкова мускули, че му е забранено да удря с тукати и затва с шамари, така че ако нещо приятеля ти е по-мощен ще слупа 1-2 на татко ти да го освести да не ти се кара така
![]()
П.П. Тва където го казвам приятеля ти да плесне 1-2 на баща ти е набазик, щото ако направи така независимо както ще стане, ваще ще те разделят с него. Затова проведете 1 разговор и нещата ще се оправят![]()
yes,no quesyfd.
Излез в по-нормален час де.....21-22 часа!
krem4e Отговори ми на въпроса: Девствена ли си ?! т.е. отворена ли си ?!
ВЪПРОСА НЕ Е ЗА ДА КАЖА НЕЩО ТЪПО, А ГОВОРЯ СЕРИОЗНО!!
разбира се,че съм девствена.И все пак те работят в Испания,аз дори когато бях на 5 живяхме вс там,но после се роди сестра ми и се налагаше да се върнем.Първоначално написано от myNameIsImmortal
Просто питам.Първоначално написано от krem4e
Така значи защо те питах ?!
Като ваще тръгнат много да ти се сопкат и т.н. щото нали каза, че ако разберът ще те питат какво сте правили с момче във вашата градина и т.н.
И ако намекнат нещо да не сте правили по-така интимно сваляш гащите/прашките и прочие и се отваряш пред тях та след това си ги обличаш наново и излизаш от стаята..
Ей това бих направил ако бях момиче и ако засегнат тая тема и почнат да ми крякат на мен.
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ТОЛКОВА! ВАЩЕ НЯМА ТИ НАПРАВЯТ НЕЩО КОЙ ЗНАЕ КАКВО.. А АКО ТЕ ЗЕМАТ С ТЯХ КАТО ВИДЯТ, ЧЕ СИ НЕЩАСНА ЩЕ ТЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ... НАЛИ СЕ ПАК СА ТИ РОДИТЕЛИ !!!
Айде успех![]()
oooqoo.q stiga glypostiПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Ейй горе главата..не е кой знае какво..ще ти дам 1 пример с мен..и аз съм 93..и родителите ми известно време не бяха в БГ..и ест...баба дойде и се настани на 1вия етаж..малката ми сестра също при нея..вкарах приятеля ми на 2рия етаж...като трябаше да минем и през огромното ми куче което лае..и буди цялата улица..и през 1вия етаж..като стълбите за горе и стаята кадето е баба..има амо една врата хаха..ти тука се притесняваш за 1 кафе...според мен..можеш да рискуваш..вкарваш го..заключваш..ии сеедно спиш..ако недай си боже..някой дойде..все ще има каде да го скриеш...защото..наистина е доста неприемливо..момиче на 15 год..да е по улиците към 1-2 през нощта..
ааа относно това ,ако те видят..и ти кажат нещо и почнат да намекват..веднага почваш..мисля ,че съм достатъчно голяма..трябва да ми имате повечев доверие..аз зн какво правя..освен това...кво искате от мен..нормално е да имам приятели..не пия,не пуша..не се друсам..и секс не правя..какъв е проблема..вие знаете ли ...че познаеам момичета,които воабще не зачитат родителите си..а аз се старая сичко да ви казвам...
Тва са моите думи хахах..почти винаги действат...
Успех !
Значи 1-во - убиваш ме !Първоначално написано от krem4e
Що толкова те е страх от баба ти и дядо ти ? Все пак вашите ги няма ! А баба ти и дядо ти кфо може ти направят ? Най много да ти изчетът 1 конско и до там ... Лелел и сега щото си имала предчувствие, че някой ви е видял и ще спрете да се виждате ..Разбонтувай се малко ! Аз ако бях на мястото на приятела ти отдавна да те бях оставила наистина... Странна си ! А и кфо като те жиди някой... щяли да говорят за теб.. Ам че за кой не говорят, незнам що толкова се влияеш от чуждото мнение, обаче тфа е само тфой минус да знаеш
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Ами, сладурано, прави са хората, че си на 15 и е съвсем нормално да си поканиш човека у вас, от тогава се почва, ти на 18 вече няма да живееш там най-вероятно. Има мнооого обяснения за пред баба и дядо - ще учите, ще гледате филмче и т.н. Те трябва да свикват с това. Ама щом толкова твърдо си решила, че е невъзможно, ок.Измислете някое местенце в града, по осамотеничко, той със сигурност ще знае такова...Не мога да ти помогна щото не съм от твоя град.