.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

На гаджето,фр му??

hi all.Zna4i edno mom4e ot reisa sum zebelqzala,4e me zqpa,toi si ima priqtelka ot 1god i polovina i az si imam priqtel.Dnes,kakto si sedqhme na spirkata s moq i tova mom4e i gadjeto my doidoha pri nas i se okaza,4e sa priqteli.Zapoznahme senali i dokato moq i gadjeto my si govoreha ne6o i tova mom4e me pogledna i az go poglednah,za nqkolko sec.se gledahme i posle az si izvurtqh pogleda i taka nqkolko puti.I posle te si hvanaha reisa i taka.Iskam samo da si kajete mnenieto,dali me har.?ili si vtulpqvam?prosto ne e normalno,do nego da e priqtelkata my i toi da me zqpa

Нали трябва някъде да гледа деееба

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    може да го привличаш
    това че е обвързан не му пречи да се влюби в теб

О, боже в павето ли да гледа?

Град
    Дълбините на канала :D
    Че и мен ме зяпат в рейса сутрин особено един така ми се кокори...ама кво...С един дядка днес ни се засекоха погледите ии усетих флуиди...дали ме харесва кажетееееееееее

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Че и мен ме зяпат в рейса сутрин особено един така ми се кокори...ама кво...С един дядка днес ни се засекоха погледите ии усетих флуиди...дали ме харесва кажетееееееееее
    Да! Харесал те е и сега мисли как да те заговори

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    оф несъмнено..не знам как не ти се е нахвърлил...може да не е бил с чейнето за срещи

Град
    Дълбините на канала :D
    Знаех си!!Ще го заговоря...за ковчези нещо,ала бала

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Амииии, щом само ти извърташ погледа, а не той, тогава ми намирисва нещо

Ехаа мене ако ме харесваха вс, които ме гледатт... ей, спокс не си прави илюзии не ми се вярва да е лудо влюбен в теб.
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    6te znam ako minavam pokrai teb da si zatvarqm o4ite,toku vi si pomisli6,4e te haresva!

P.S>-kvo te interesuva dali te haresva,nali si ima6 fr...nqkoi mai go surbi,a?!

Цитирай Първоначално написано от darla
    P.S>-kvo te interesuva dali te haresva,nali si ima6 fr...nqkoi mai go surbi,a?!
    И на мен така ми се струва . Нещо преиграва нашето момиче. Пък ако е за единия сърбеж, да се начеша пък после кой от къде е...Дет' вика един приятел: "То т'ва да не е сапун, че да се изтърка?"
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Голям фен
    Днеска се блъснах в едно момиче и тя като ме погледна някво влюбено. Не спря да ме гледа докато ме обиждаше. Като ме е гледала докато ме обидаше тва означава ли, че ме харесва???
    п.с. Утре ще я ударя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си