Цитирай Първоначално написано от unknown1
Цитирай Първоначално написано от krem4e
Родителите ми работят в Испания и никога не са си вкъщи,та тази вечер ще се видим с гаджето близо до нас,но ме е страх някой от съседите да не ни види и да се чуе нещо.Ще ме попитате- ''защо пред вас?излезте другаде?''
Не може другаде,не ме пускат късно вечерта да излизам.
ИЛи ще предложите да идем у нас--->и това не става,на другия етаж живеят баба ми,дядо ми и малката ми сестра,пък и не искам момче да идва вкъщи и без това после ще ми тежи на съвестта.Още не му е времето за такава среща.И друг път сме се виждали по този начин(до нас),но този път е доста така светло(има луна) и е много рисковано,но няма друг начин и няма и да има за сега.И остава или да не се виждаме или да рискуваме?И въобще изключете варианта да влезем у нас,защото категорично съм го отхвърлила и няма да се съглася.
Та въпроса ми е,дали да рискувам?
според вас???? Благодаря предварително на всички ,които ще помогнат по някакъв начин.
А защо е нужно цялото това криене?Нормално е да си имаш гадже. на 15Според мен просто трябва обясниш нещата на баба ти и дядо то(че си имаш приятел и искаш да можеш да се виждаш с него и да си поговорите
да те пускат навън макар и с вечерен час),а ако след това те не проявят разбиране мисли как да се виждате без да знаят.
точно ,защото не проявяват разбиране,затова търся друг начин.