.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Аз съм ползвала студена кола маска за бикини зоната - бяха лентички на Лучия с минерали. Доволна съм от тях, по-добре е, отколкото с епилатора - по-малко сраснали косми има после.
    болката по-малка ли е
    По за кратко е Но аз преди това бях ходила при козметичка да ми прави кола маска там и космите ми сигурно са били по-тънки и по-малко ме е боляло. Ако до сега си се бръснала и си направиш сама кола маска на триъгълника не знам дали няма да си навредиш нещо, на мен понякога ми се получават малки ранички от изтръгването на косъма - рядко, но все пак се получават.

ами да до са се съм се бръснала ама искам да променя начина ... Веднъж пробвах с ленти на Веет но нещо не стана или не съм дърпала както трябва или незнам, и на всичкото отгоре после целата лепках

Град
    Горна Оряховица
    ами да до са се съм се бръснала ама искам да променя начина ... Веднъж пробвах с ленти на Веет но нещо не стана или не съм дърпала както трябва или незнам, и на всичкото отгоре после целата лепках
    Защо не отидеш на козметичка?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Отидете на козметик момичета,не е чак толкова скъпо и поне ще сте сигурни в резултата.
    Ползвала съм студена кола маска на Jankar (май така беше), бях много доволна. Просто вземате парче от нея,разстилате го върху лентичката от кутийката (аз лично ползвам стари парцали,защото тя никога не стига) разстилате върху нея,лепите върху кожата и дърпате.Не е голяма философия.

Edit:Сега се сетих, че и течната пробвах веднъж - голямо мазалло стана. Също така съм ползвала лентичките на Личия, или както е там, те пак са на принципа на студената кола маска,но е доста по практично (и по-скъпо,ако искаш да си обезкосмяваш голям участък). Доволна бях.

За триъгълник не искам да ходя на козметик защото ме е срам и няма да го направя, и значи студената кола маска е по добра ?

Сега си взех студена кола маска на Кара (Жанкар) обаче вътре няма лентички .... Може ли да ми обясните как се използва

Град
    somewhere over the rainbow...
    Не може да няма лентички! Никъв шанс просто....

Еми вътре в пакета няма !

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от kat4enceto
    Не може да няма лентички! Никъв шанс просто....
    vzela e studena kola maska..a lenti4ki ima samo pri toplata ako ne se luja...studenata izkarai q ot opakovkata sma4kai q na top4e i lepvai na kraka i durpai...

Cruel Intentions

Значи направо с кола маската, без да си зимам лентички

Град
    Bucharest, Romania
    Значи направо с кола маската, без да си зимам лентички
    amiiii da...pone az si bqx kupila lqtoto te4na ili topla ne pomnq kvo to4no az i ne praq mnogo razlika ii studena...i purvo probvax sus studenata i mama kaza napravo da izkarvam cqloto da go napraq kato na top4e ii posle po4va6 po kraka i taka..nz nqkoi ako si pravi studena na JANKAR (ako taka se pi6e6e) s lenti4ki da kaje..

Cruel Intentions

а то значи се прави на топче и се мачка хубаво и се маже върху мястото ?

Град
    Bucharest, Romania
    ами то...просто го омачкваш за да ти е по лесно ...и то става като голяма твърда дъвка...и лепиш и дърпаш..и така докато не се "изхаби"топчето (докато спре да маха космите) и така

Cruel Intentions

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    ами то...просто го омачкваш за да ти е по лесно ...и то става като голяма твърда дъвка...и лепиш и дърпаш..и така докато не се "изхаби"топчето (докато спре да маха космите) и така
    а става ли и за гениталиите?

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    а става ли и за гениталиите?
    мисля че да аз пробвах

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    в крайна сметка доволни ли сте от студената мисля да си визмам от нея, не е въпроса дали боли а дали падат космите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си