- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оунед.
Вчера се зарибих в диското с няква. Отидохме у нас и докато ми правеше свирка изведнъж усетих леко изтръпване по х*я и спадна. Тази сутрин забелязах някакви сини петънца... Въпроса ми е ще изчезнат ли, или да ида и да помета площада с нея.
http://i44.tinypic.com/v7yxwj.jpg ето ги и тях. По принцип са повече ама на снимката се вижда само най-голямата.
Да не го е стискала много силно![]()
2 пъти го стисна малко по така иначе повече с уста е работила....Първоначално написано от hottie
Може да са се поучили такива синини ако ти е направила нещо .... незнам![]()
защото може да е това причината. Един приятел ми се беше оплакал от една, която го стиснала прекалено силно и после му останало няколко дни белег![]()
Ами ако е от това, да
Виж, ако не ти минава в следващите няколко дена по добре се консултирай с уролог.
еми нищо сериозно предполагам..все пак това е само свирка..до колкото знам се прави с уста..очакваш да те е заразила така ли?освен ако не си е мила зъбите и през тва време е опитала на цялата дискотека
По добре навести уролога дори и да се окаже фълшива тревога от колкото така да стоиш и да се притесняваш![]()
Не мисля че е възможно чрез свирка да те заразят. Да не кажа че съм сигурен че повечето тук ще ме направят лут.
I na men mi se e slu4valo.Ako ti e usmukala pi6kata tvurde silno ili prodoljitelno ili e stisnala po silno.Vse pak tova e nejno miasto.Da znae6 4e tezi sinki ne iz4ezvat za edin den no vse pak ako do 2-3 dena niama nikakvo podobrenie po dobre idi na lekar a sled tova si kupi edna piratka ot nai golemite nameri gadnata kurva vkarai i a v zadnika i ia zapali.Moje da neti se izlekuva pi6tova ot tova no pone 6te ti opravi nastroenieto.
moje ot silnoto smukane da ti e spukala nqkoi kapilqr.Bi trqbvalo do 1-2 dena da ima nqkakva promqna ako e ot tova
Ako ne iz4ezne otidi na lekar. Prosto za uspokoenie.
Абе не може да те е заразила според мене . По-скоро ти е осмукала здраво х*я![]()
ще изчакам, ако не изчезнат, ще ходя на лекар.
Ела , аз ше те прегледамПървоначално написано от TheBlackStranger
![]()
nai-dobre se konsultirai s lekar ako ne minat dano da se opravish i da ne se nalaga da hodish pri chicho doktor![]()
I'm the one Love me ...
Ми бате препора4вам ти да отидеш на лекар за секи слу4аи дори да се махнат щото не се знае ко може да прихванеш така...успех...
Другия път подбери по-добре мацката,че да не ти лепне или направи нещо по-сериозно! И само не ми казвай че си спал с нея.ако е така си пусни пълни кръвни изследвания![]()
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
кофти тръпка аз ше ида на твое място и ше я на*ба така както никога не си е представяла да и се получи и на нея нещо подобно...пък ако не стане ще си остане емоцията отново![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ